Drony společnosti MMC jsou využívány v boji proti novému koronaviru

Vysílání prostřednictvím dronů MMC (MicroMultiCopter Aero Technology)

Vysílání prostřednictvím dronů MMC (MicroMultiCopter Aero Technology)

Průmyslový dodavatelský řetězec MMC (MicroMultiCopter Aero Technology) Drony MMC drones monitorují dopravu (MicroMultiCopter Aero Technology) Drony MMC připravené ke startu (MicroMultiCopter Aero Technology)

Začátek roku 2020 je pro většinu Číňanů zvláštní. S náhlým vypuknutím nákazy koronavirem, který se poprvé objevil v čínské Wu-chanu, se všechna města připojila k usilovnému boji. Společnost MicroMultiCopter (MMC) z Šen-čenu rychle zapojila preventivní řešení s pomocí bezpilotních letounů (UAV) a vyslala servisní tým s více než 200 členy, kteří spěchali do přední linie s více než 100 drony využívanými v mnoha městech, jako jsou Šanghaj, Kanton, Čao-čching a dalších oblastech, aby se zúčastnili zmíněného boje, čímž se výrazně snížilo riziko šíření mezi pracovníky v přední linii.

I. Vysílání ze vzduchu

Namísto umělého hlídkování jsou drony schopny hlídkování ve 360° a pozorování stavu na zemi pomocí kamer se 40x optickým zoomem. Zaznamenávají davy a osoby bez masky na veřejných místech, které rozptylují velitelé prostřednictvím palubních megafonů. Každodenní vysílání prostřednictvím dronů probíhá v různých komunitách.

II. Postřiky dezinfekčním prostředkem

Drony společnosti MMC jsou používány k rozprašování dezinfekčních prostředků na veřejných místech, všude, kde je potřeba, od stanic, supermarketů až po malá nádvoří. Ve srovnání s tradičním způsobem se použití dronů může vyhnout přímému kontaktu, zejména na místech vyžadujících pravidelnou dezinfekci.

III. Tepelné snímání ze vzduchu

Dron s termální kamerou automaticky vycítí každého člověka pomocí infračerveného záření s vysokou přesností, což je široce využíváno v zalidněných oblastech při pomoci organizace a evakuace na místě.

IV. Řízení dopravy

Týmy MMC od 1. února spolupracují s dopravní policií na monitorování dopravního provozu. Drony MMC díky většímu pokrytí oproti pevným kamerám velmi pomohly velitelům rychle najít řešení.

„Na rozdíl od předchozích let, kdy jsme museli jezdit vozem, abychom hlídali a shromažďovali informace, můžeme nyní pomocí dronů objevit vše," pochválila místní dopravní policie palcem nahoru.

„Zpočátku byly naše drony používány pouze pro vysílání ze vzduchu. Nyní jsou díky zhoršující se a závažné situaci zapotřebí další funkce, takže jsme rychle vytvořili online tým pro výzkum a vývoj a zavedli řešení," uvedl Lu Zhihui, předseda společnosti MMC.

Jako společnost s kompletním dodavatelským řetězcem průmyslových bezpilotních letounů poskytuje MMC nejen kompletní řešení, ale také klíčové součásti bezpilotních letounů a spolupráci se společnostmi OEM (výrobci zařízení) a ODM (výrobci dle originálního designu). Společnost MMC se zavázala zvyšovat úroveň automatizace, aby lidé mohli pracovat s větší bezpečností, s nižšími náklady a vyšší efektivitou.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1087989/MMC.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1087995/MMC_missions.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1087993/MMC_monitoring.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1087991/MMC_industrial_supply.jpg

KONTAKT: info@mmcuav.com

Klíčová slova Čína-průmysl-stroje-zdraví-MicroMultiCopter

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Finance, ekonomika
Auto-moto, doprava a stroje
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.