YAGE - Slavnostní uvedení luxusní organické kosmetiky s českou stopou

Milovníci luxusní organické kosmetiky se dočkali. Na trh vstoupila nová značka YAGE (čteno „jaché“), pro niž je charakteristická vysoká koncentrace účinných látek, inspirace propracovaným korejským systémem péče o pleť, využití účinků aromaterapie a holistického přístupu k tělu a duši.

Značku slavnostně uvedla v Hergetově cihelně její zakladatelka Petra Drvoštěpová, kterou zpovídal Jaroslav Dušek. Akce se zúčastnili zástupci médií i známé tváře – např. Vlastina Svátková, Michaela Maurerová, Ivana Jirešová, Martina Šmuková, Sandra Parmová nebo Aneta Krejčíková. Nechyběl ani známý etnolog, spisovatel a publicista Mnislav Zelený – Atapana, specialista na původní obyvatele Latinské Ameriky, především z oblasti Amazonie.

V produktech YAGE najdete množství drahocenných ingrediencí, jako jsou acai, zelená káva, skvalan, kukui, pupalka dvouletá, mokřadka, papája, cacay, kamélie, granátové jablko, murumuru, argánie trnitá, marula, kurkuma, heřmánek modrý, mannan, bukuchiol, copaiba, geránium, ylang-ylang, smil, neroli, růže, bambucké máslo, řasy, plankton, vitamín C, koenzym Q10, retinol, lékořice, aloe vera, quillaja (mydlokor), jablko, cukrová třtina, hroznové víno, citron, sléz, máta peprná, prvosenka jarní, kontryhel, rozrazil, meduňka, zelený čaj, přeslička, lupina peptidy, myrha, sancha inchi, santalové dřevo, borůvkový prášek, růžový a zelený francouzský jíl, bílý kaolín, podmáslí, ovesná mouka, jogurt, okvětní lístky měsíčku, neem (zederach), drahokamy a další.

Produkty YAGE jsou samozřejmě veganské (až na nezastupitelný včelí med a vosk) a nejsou testovány na zvířatech, suroviny pro ně jsou získávány od prověřených dodavatelů po celém světě s ohledem na životní prostředí a jeho zdroje. V recepturách se uplatňují důmyslné kombinace vitamínů, vzácných olejů, minerálů a rostlinných výtažků tak, aby pleť získala optimální zdraví a vitalitu. S velkým důrazem na udržitelnost řeší v YAGE také obalový materiál.

Další informace najdete na http://www.yageorganics.cz, FCB – Yage Organics, IG - @yageorganics

KONTAKT:

Kontakt po média:

Mariana Pohlová

PR & media manager

E-mail: pohlova@m-communication.cz

LNKDN, FCB, T, IG

Klíčová slova ČR-kosmetika-ekologie-YAGE-Mariana Pohlová

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Chemický a farmaceutický průmysl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.