Založ si blog

Klamár Sulík!

Do schránky som dostal reklamný časopis TRNAVSKO, č.6/2020 patriaci p. Matovičovi. Neprekvapilo ma, že je plný platených článkov momentálnej opozície, kde si politickú polievočku prihrievajú mnohé strany.

No k jednému z nich sa musím vyjadriť. P. Sulík (SaS) upozorňuje, „Že nemyslíme na dôchodcov? Tak pozorne čítajte“. Poslúchol som. V druhom odstavci píše, cit. „ Riešenia, ktoré navrhujeme, nepripravia  nikoho zo súčasných dôchodcov ani o jeden cent.“

Vo štvrtom odstavci sa však píše  „… budete mať zľavy na cestovanie vlakom aj autobusom (napríklad lístok za 1 euro)“. No vzhľadom na to, že momentálne neplatia penzisti vo vlakoch ani autobusoch nič a po novom by to boli aspoň 2 eurá, je tu zjavný rozpor.  No aj ten sľub je viazaný na to, či so zľavami budú firmy súhlasiť. Cit. „Mnohé firmy sa určite pridajú, lebo to bude pre nich (správne pre ne, tie firmy) skvelá reklama.

Potom, čo p. Sulík už položil svojou agendou jednu demokratickú vládu a umožnil tak nástup tej Ficovej (ktorú spolu s p. Matovičom tak nenávidia), už pri volebných sľuboch si neustrážil jazyk a dúfa, že dôchodcovia na to naletia! Verím, že nie!

Kedy sa konečne prestaneme pchať USA do zadku! ! (III)

23.03.2019

Vždy som považoval SNS a jej ministrov vo vláde za najslabší článok, ich pôsobenie prinášalo skôr zmätok ako osoh, sľuby p. Danka s klesajúcimi preferenciami obsahovali čoraz viac nezmyslov s nie dobre odhadnutým dopadom pre občanov. No teraz p. Pašek vytiahol poriadnu bombu! Prezradil podrobnosti o chystanej zmluve a armádou USA v súvislosti so finančnou pomocou na [...]

Čo Vy na to?

27.10.2018

Zachytil som na FB taký príspevok, aj diskusiu okolo. Hádam sa nik nenahnevá, keď ho uvediem: „Stala sa taká situácia. Raz mi pre dverách zazvonila matka s dieťaťom na rukách a požiadala ma o pomoc, či by som jej nejako neprispel k obžive. Pozval som ju do predsiene, nech chvíľu počká, niečo jej prinesiem. Keď som sa vrátil, stál pri nej chlapík, vraj jej manžel. [...]

Kedy sa konečne prestaneme pchať do zadku USA? II

11.07.2018

Opakovanie je matka múdrosti, no tieto blogy asi naši politici nečítajú. Preto potrebujem opakovať. Je pravda, že sme maličký štát, ale zato nemusíme byť servilní. Dokonca na to ani nie sme sami. Bojujeme za jadro EU. No k čomu to vedie? Americký prezident sa mieša do každej veci a skoro celá Európa skáče, ako si on zmyslí. Najprv tlačí na zvýšenie vojenských [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 120740x
Priemerná čítanosť článkov: 3177x

Autor blogu

Kategórie