Co říká váš úsměv: Vyjadřuje emoce, nebo něco maskuje? Otestujte se

Co říká váš úsměv: Vyjadřuje emoce, nebo něco maskuje? Otestujte se

Úsměv dokáže odhalit mnohé, a pokud dokážete dobře číst ve tváři, pak víte, zda je to úsměv falešný, předstíraný, nebo opravdový a vřelý, podle toho, jak se jeho "majitel" cítí nebo co chce. Každý z nás má ale tendenci upřednostňovat jeden druh úsměvu, což je ovlivněno naším znamením zvěrokruhu. Jaký úsměv je pro nás typický?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Váš typický úsměv je kombinací pravdivého a milujícího úsměvu, který vám zdobí tvář, zatímco se nakláníte k člověku, na kterého se usmíváte. Váš úsměv říká jasně, že jste nadšení a připravení na další dobrodružství.

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býci, vy neumíte nic předstírat a je pro vás těžké skrývat emoce. Váš úsměv to taky nedokáže a vždycky dává najevo ostatním, že i když je vaše srdce třeba zlomené, budete v pořádku.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci, váš úsměv je směsicí koketnosti a záhadnosti. Je atraktivní, a i když třeba nejste nejkrásnější, váš úsměv vždycky druhé dostane do kolen. Stačí, abyste se usmáli, a ostatní se o vás budou chtít všechno dozvědět.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci mají tendenci následovat svoje „střevní“ instinkty a často se snaží chránit před dalším emočním útokem. Váš úsměv může tedy znamenat spoustu věcí včetně strachu, plachosti, zdvořilosti, rezervovanosti a skrývání skutečných pocitů.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi znají svou vlastní hodnotu, takže jejich úsměv vždy vyjadřuje sebevědomí a mírnou aroganci. Může obsahovat i špetku opovržení, a to v případě, pokud se usmějte na někoho, kdo neprošel vaším „testem“.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny, vy svoje emoce taky nedáváte moc najevo a neumíte s nimi moc pracovat. Váš úsměv tedy bývá spíše zdvořilý a poněkud odtažitý. To je úsměv, který dáváte, když se nechcete příliš přiblížit k druhému člověku, ale nechcete zároveň vypadat jako nevychovaní „blbci“.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy jsou okouzlující a trochu drzé, často se chytnou a dělají něco nezbedného. Naštěstí jejich úsměv dokáže zcela odzbrojit a pomáhá jim, aby jim druzí odpustili téměř cokoli.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři si užívají odvážného životního stylu, tak proč by jejich úsměv měl odrážet něco jiného? Někdy se jejich úsměv může zdát až moc otevřený, nahraný či vynucený, ale je to jen jeden ze způsobů, jak vyjádřit svou vášeň pro život.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Každé nové místo, nový člověk nebo nová výzva dělá Střelce šťastnými. Mají touhu po životě, která se projevuje a odráží nejen v jejich úsměvu, ale taky v očích. Pro Střelce byl zcela určitě vytvořen termín „usmívá se očima“.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi, vy se probouzíte s úsměvem na tváři a jdete s ním spát. Máte pocit klidu v duši, ať už jde o váš soukromý život nebo o vaši práci. Váš úsměv vyjadřuje spokojenost.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři, vy dost často chodíte po světě a ani si neuvědomujete, že se usmíváte. Možná přemýšlíte o něčem vtipném, co vám nedávno někdo řekl, nebo jste prostě šťastní ve svém životě. Nezajímá vás, jestli se smějete nahlas, vy budete prostě vždy nekonvenční.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby jsou velmi kreativní a vždy přicházejí se skvělými nápady. Když je něco napadne, mají radost a jsou šťastné. Jejich štěstí z nich bude vyzařovat a obvykle se projeví oslnivým úsměvem.

Doporučujeme

Články odjinud