Společnost TOJOY zahajuje formu chytrého podnikání, slibuje, že v období epidemie nebude propouštět a snižovat platy

Na slavnostním zahájení online podnikání společnost TOJOY také slíbila, že během období epidemie nebude propouštět ani snižovat platy.

Na slavnostním zahájení online podnikání společnost TOJOY také slíbila, že během období epidemie nebude propouštět ani snižovat platy.

TOJOY vydala Deset opatřenípro zajištění bezpečnosti zaměstnanců a zákazníků

6000 zaměstnanců společnosti TOJOY ze 40 měst na 4 kontinentech se 4. února v 9:00 shromáždilo, aby se zúčastnili jedinečného slavnostního zahájení online podnikání. Byl to úvod do nového pracovního modelu chytrého online podnikání této společnosti pro období epidemie.

Ge Jun, výkonný ředitel představenstva a globální generální ředitel společnosti TOJOY, na setkání oznámil deset opatření společnosti TOJOY pro pomoc při katastrofě a péči o sebe. Oznámil, že od 4. února společnost TOJOY oficiálně a trvale implementuje pro všechny zaměstnance systém práce na dálku.

Společnost TOJOY také slibuje, že během období epidemie nebude propouštět ani snižovat platy. Tento krok je chvályhodný, protože čínské společnosti čelí tlaku na obnovení práce. Na začátku čínského nového roku je to pro všechny vzhledem k epidemické situaci důvod k oslavě.

Společnost TOJOY, která věděla, co bude vyžadovat plnohodnotný systém práce na dálku, začala vyvíjet svůj systém chytrého podnikání s prvotřídními aplikačními standardy od samého začátku.

Společnost TOJOY v roce 2016 založila skupinu TOJOY Network Technology Group, jejímž úkolem bylo vybudovat platformu chytrého podnikání. Systém „TOJOY Smart Office" byl vytvořen společně se společností IBM, která je vyhledávána pro svou pověst největšího světového poskytovatele informačních technologií a obchodních řešení. Vytvoření systému „TOJOY Smart Business", který nyní snadno podporuje 6000 zaměstnanců společnosti TOJOY v různých časových pásmech po celém světě v hladké realizaci jejich práce na dálku, vyžadovalo tým více než 500 špičkových talentů, 3 roky výzkumu a vývoje a investice přes 200 milionů juanů.

V současné době čelí řada malých a středních podniků v celé Číně těžké situaci způsobené epidemií. Z tohoto důvodu bude společnost TOJOY certifikovaným členům bezplatně otevírat podnikatelský cloud „TOJOY Entrepreneur Cloud", aby jim pomohl znovu získat důvěru a dosáhnout „obnovení práce online" co nejdříve.

Z této zprávy, stejně jako ze zprávy o provádění stálého programu práce na dálku nazvaného „Migrační pracovní systém" pro všechny své zaměstnance, vidíme, že společnost TOJOY nezohledňuje pouze zdraví a bezpečnost svých zaměstnanců a partnerů, ale uvědomuje si také tlak na ostatní podniky, aby se zaměstnanci vrátili do práce a vynaložili veškeré úsilí k obnovení řádného provozu v celé ekonomice a společnosti.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1089494/TOJOY_Publishes_Ten_Measures.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1089497/At_the_2020_New_Year_s_Online_Business_Kick_Off_Mobilization_Meeting__TOJOY_promised__no_layoffs__no.jpg

KONTAKT: Xiaoyu Guo, +86-18611740095, guoxiaoyu@tojoy.com

Klíčová slova Čína-hospodářství-ToJoy Shared Holding Group Co.,Ltd.

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Finance, ekonomika

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.