Dominika Gottová strávila noc s Timem: Nejdřív rozvod a pak chtěl sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dominika Gottová strávila noc s Timem: Nejdřív rozvod a pak chtěl sex!

PRAHA-KARLÍN, ČTVRTEK 21:20 Na začátku večera měla Dominika důvod k úsměvu.
PRAHA-KARLÍN, ČTVRTEK 21:20 Na začátku večera měla Dominika důvod k úsměvu. (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Důvod k oslavě měla nejstarší dcera Karla Gotta (†80). „Timo mi konečně podepsal rozvodové papíry,“ prozradila deníku Aha! Dominika Gottová (46). Oslava se ale poněkud zvrtla... Timo Tolkki (53) chtěl ještě tu noc po manželce sex!

Bývalý kytarista finské metalové skupiny Stratovarius pozval svou ženu na koncert švédské kapely HammerFall v pražském Foru Karlín. „S touto kapelou mě i Tima pojí více než dvacetileté přátelství,“ prozradila Aha! Dominika, jak došlo k tomu, že s manželem trávila večer a následnou noc. „Hned po koncertě jsme se potkali a bylo to moc prima, pak jsme ještě vyrazili na drink, abychom oslavili, že mi Timo konečně podepsal rozvodové papíry,“ radovala se Gottová. Radost ji ovšem záhy přešla. „V baru mě ale opět strašně zklamal. Začal si objednávat jídlo u obsluhy a neměl na zaplacení! V peněžence měl jen deset korun. Nezbylo mi, než to za něj zase zaplatit,“ postěžovala se Dominika.

Další šok ji čekal před hotelem, kde měla s manželem domluveno, že přespí, aby nemusela v noci odjet do svého přechodného bydliště za Prahou a ráno se zase vracet do práce. „Timo na mě vyrukoval s tím, že by chtěl sex!“ prozradila nejstarší Slavíkova dcera. Nejprve zůstala stát jako opařená a pak se strhla velká hádka. „Naštěstí byl tak opilý, že ho to rychle přešlo, a já se mohla v klidu vyspat,“ oddechla si Dominika.

Na video s Timem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
17. 2. 2020 • 04:32

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři, které tady píšou: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová s alkoholem nemá problémy. Timo Tolkki má problémy s alkoholem. Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha, chovat se vždycky slušné i vůči Dominice Gottové, jí psát krásné slova a jí pomáhat. To je správné chování!!! Musíte vědět, že Pán Bůh opravdu existuje, že Pán Bůh je všemocný a že Pán Bůh potrestá každého člověka, který se choval špatné. To platí i pro vás!!! To, co vysíláte, dostanete jednoho dne zpátky, to musí být vám jasný!!! Novináři měli by konečně nechat Dominiku Gottovou v klidu.

Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. To řekl mi Karel Gott sám! Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Karel Gott mi taky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.