Mary Kay podporuje Generační dermatologické sympózium 2020 v Palm Springs

Společnost Mary Kay Inc., světová jednička v oblasti kosmetiky a inovací na poli péče o pokožku, i nadále naplňuje své desítky let trvající poslání a podporuje odbornou komunitu zabývající se výzkumem kosmetiky i v rámci Generačního dermatologického sympózia 2020 (2020 Generational Dermatology Palm Springs Symposium), které se uskuteční ve dnech 14. až 16. února v Palm Springs.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou tiskovou zprávu si můžete prohlédnout na webové stránce: https://www.businesswire.com/news/home/20200214005108/en/

Generační dermatologie, kterou založila doktorka Wendy E. Roberts, se zabývá péčí o pokožku pacientů přizpůsobenou jejich věku, včetně lékové dermatologie, dermatochirurgie a estetické dermatologie. Toto sympózium je určeno dermatologům a dalším specialistům bez ohledu na to, v jaké fázi své kariéry se nachází. Účastníci kongresu budou mít možnost se v Omni Rancho Las Palmas, Rancho Mirage, kde se sympózium koná, setkat s předními odborníky v oboru.

"Naše poslání v oblasti péče o pokožku není jen vytvářet stále nové produkty značky Mary Kay," řekla Dr. Lucy Gildea, ředitelka firmy Mary Kay pro vědu a výzkum. "Naše zapojení do akcí, jako je například sympózium v generační dermatologii, nám umožňuje vyměnit si názory a zkušenosti s předními dermatology, což nám pomáhá podporovat další pokrok na poli péče o pokožku. Tato akce je pro nás také speciální díky tomu, že podporuje naše kolegy dermatology bez ohledu na to, jaké zkušenosti v oboru zatím mají a tato podpora přetrvává po celou dobu jejich kariéry."

Divize vědy a výzkumu firmy Mary Kay se snaží hledat nové trendy a technologie, které naší firmě umožňují vytvářet neodolatelné inovativní produkty pro naše zákazníky. Součástí tohoto týmu, který vede Dr. Lucy Gildea, jsou přední vědci z celého světa, držitelé doktorských titulů a další vysokoškolsky vzdělaní odborníci v řadě různých oborů, včetně, mimo jiné, kožní biologie, buněčné biologie, chemie, biochemie a dalších.

Sympózium generační dermatologie je zatím poslední odbornou akcí, kterou firma Mary Kay v roce 2020 sponzoruje v rámci svého dlouholetého výzkumu a vývoje v oblasti zdraví kůže. Firma Mary Kay každý rok provádí stovky tisíc testů svých produktů a jejich složek tak, aby tyto výrobky splňovaly ty nejpřísnější normy v oblasti bezpečnosti, kvality a výkonu. Firma Mary Kay je držitelem více než 1500 patentů na své produkty, technologie a obalové systémy. V roce 2018 firma oznámila otevření nového špičkového výrobního a výzkumného centra v texaském Lewisville, které bylo vybudováno s investicí více než 100 miliónů dolarů.

O společnosti Mary Kay

Originální žena bořící mýty, Mary Kay Ashová založila svou kosmetickou firmu před více než 56 lety se třemi cíli: nabídnout ženám skvělé příležitosti, vyrábět neodolatelné produkty a udělat ze světa lepší místo pro život. Z tohoto snu nakonec vznikla nadnárodní společnost s obratem v řádu miliard dolarů, která má milióny nezávislých prodejců v téměř 40 zemích světa. Firma Mary Kay se věnuje výzkumu na poli kosmetiky a vyrábí špičkové produkty pro péči o pokožku, kosmetiku pro barvení vlasů, doplňky stravy a parfémy. Firma Mary Kay podporuje ženy a jejich rodiny díky spolupráci s různými organizacemi z celého světa, které se zabývají podporou výzkumu rakoviny, ochranou obětí domácího násilí a podporováním dětských snů. Původní vize paní Mary Kay Ashové - "postupně zlepšovat jednu rtěnku denně" tak i nadále platí. Více informací najdete na webových stránkách MaryKay.com.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200214005108/en/

Kontaktní informace:

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 or media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

BW

Klíčová slova USA-zdraví-kosmetika-Mary Kay Inc.

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Chemický a farmaceutický průmysl
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.