Czadernová: TRPKÝ NÁVRAT Z RODIČOVSKÉ?! Nedostane původní místo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Czadernová: TRPKÝ NÁVRAT Z RODIČOVSKÉ?! Nedostane původní místo?

Moderátorka Televizních novin Renata Czadernová
Moderátorka Televizních novin Renata Czadernová (TV Nova)

Sama možná ještě ani netuší, že to bude problém. Podle informací deníku Aha! není jisté, jestli Renáta Czadernová (35) usedne za moderátorský pultík v Televizních novinách. Po návratu z mateřské dovolené může být vše jinak!

Zpravodajství na Nově se otřáslo v základech, když se Renátě s Petrou Svobodou (37) objevily na těhotenském testu dvě čárky. Místo v Televizních novinách tak musela Czadernová uvolnit kolegyni Ivetě Vítové (36). Ta ji ale měla zastoupit jen na nezbytně nutnou dobu.

Nic není jisté

„S Renatou v současné době řešíme termín jejího návratu na obrazovky televize Nova,“ řekl Aha! Vojtěch Boháček z TV Nova. Jenže podle informací Aha! jí nejsou schopni garantovat místo v hlavní zpravodajské relaci. „Není vůbec jisté, jestli se Renátu vrátí na ten samý post, ze kterého odcházela. Tento týden se o tom bude vyjednávat,“ řekl Aha! dobře informovaný zdroj.

Je zaskočena

„Mluvila jsem s nadřízeným a ten mi řekl, ať se vrátím, kdy budu chtít,“ řekla deníku Aha! zaskočená Czadernová. „Zatím je mi dobře doma, takže uvidíme. Malá má teprve 7 měsíců,“ dodala. Když ale přišla na svět první dcera Adélka (3), na mateřské se tak dlouho nezdržela a za pět měsíců už po boku Petra Suchoně (35) četla zprávy.

Datum není

„Rozhodně není můj návrat otázka února. Vzhledem k tomu, že se tam dělá všechno na poslední chvíli, tak není potřeba dávat to vědět extra dopředu. V podstatě mi řekli, že ten návrat je na mně. Viděla bych to na duben. Zatím jsme si nedávali přesné datum,“ trvá Czadernová na svém.

Z Novy odchází Czadernová! Rozplakala se v přímém přenosu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
17. 2. 2020 • 08:00

A proc by take musela zpatky na moderatorskou sesli? V kantyne maji pry take volne misto, na vratnici jakbysmet! Moderatorskou pozici ma na dozivoti jenom Borhyova, to je ale naprosta vyjimka! Ta bude jednou moderovat snad i zpravu o vlastnim pohrbu!

mbmb
17. 2. 2020 • 05:21

Ano takhle trestají ženy matky.To je nedomyšlená strategie zaměstnavatelů.Pak se dívi že nikdo nechce děti a být na mateřské.Muze začít v TV jako uklízečka za trest že má dítě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.