Timo po jejich společné noci na hotelu prohlásil, že jsou opět spolu a že si v Praze pořídí dům. Na nejstarší dceru Karla Gotta (†80) se ihned obrátila řada kolegů, kamarádů a žádali po ní vysvětlení, co se děje.

Dominika proto předstoupila včera odpoledne před novináře. Byla velmi rozklepaná, celé prohlášení četla z papíru, od kterého ani jednou neodvrátila zrak. „Činím tak z vlastního rozhodnutí, ke kterému jsem došla po poradě s právníky a mými nejbližšími. Zdůrazňuji, že z mé strany trvám na rozvodu s ním a již celou situaci řeším s finskou ambasádou tady v Praze,“ potvrdila na setkání plánovaný rozvod s Timem Tolkkim, na kterém byl Blesk přítomen.

Na setkání přišla hned po schůzce se svou právničkou Klárou Slámovou (42). Ta dříve roky bojovala o svobodu pro Jiřího Kajínka (59) a nyní zastupuje Gottovou, a to jak v dědickém řízení po otci, tak v přípravách rozvodu! Lze si tak jednoduše domyslet, že právě Klára Slámová byla tím člověkem, který Dominice schválil nejen její touhu promluvit veřejně, ale také samotný finální text k řeči, v níž absolutně popřela jakékoli naděje na návrat k manželovi.

Klára Long Slámová je známá svým zastupováním gaunerů. Mezi její nejznámější klienty patří již zmiňovaný nejpopulárnější český vězeň Jiří Kajínek, organizátoři CzechTeku Václav Šroub a Martin Koryčánek, mladý vrah Michal Kisiov, či David Duke, bývalý šéf Ku-klux-klanu. Rovněž zastupovala i svého kolegu, advokáta Kolju Kubíčka (v jehož advokátní kanceláři začínala), který byl stíhán za vydírání svědka. V procesu s Petrem Kramným zastupovala rodinu zavražděné Moniky. Nyní bude obhajovat dceru Karla Gotta Dominiku Gottovou v rozvodovém a dědickém řízení.

VIDEO: Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu! A hned na ni naběhl manžel.

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu! A hned na ni naběhl manžel. Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií