Společnost Soitron získala prestižní Cisco Gold partnerství

Společnost Soitron úspěšně absolvovala Cisco Gold Audit v České republice. Soitron po Slovensku, Rumunsku, Bulharsku a Turecku rozšířil celosvětově prestižní Cisco Gold partnerství i do České republiky. Společnost Cisco celosvětově přiznává Gold partnerství méně než 5 procentům svých partnerů.

"Dáváme tím jasně najevo, že jsme dostatečně silnou společností, abychom byli v tomto regionu top partnerem. Připomeňme, že stejné partnerství má například americká IT firma IBM," uvádí výkonný ředitel firmy Soitron Ondřej Smolár.

Soitron má jako integrátor IT řešení špičkově vyškolené odborníky i kvalitně zavedené procesy a nástroje, což potvrzuje i udělení Cisco Gold Auditu v České republice. Cisco je světovým lídrem v oblasti IT a sítí. Pomáhá společnostem všech velikostí transformovat způsob, jakým se lidé spojují, komunikují a spolupracují.

Užší spolupráce, prestiž i výhoda pro klienty

Cisco má globálně nastavený partnerský a vzdělávací systém. Udělení Cisco Gold Auditu je tak i otázkou reputace a nabízí se díky ní možnosti užší spolupráce se společností Cisco v jednotlivých regionech. I klienti v České republice díky tomu získávají přístup k těm nejnovějším technologiím a postupům, které usnadňují jejich podnikání. „Na Slovensku patříme mezi prvních pět IT firem a jsme tak špičkou v oboru. V České republice máme ambici dostat se do první desítky,“ doplňuje Michal Novák, technický ředitel společnosti Soitron pro Českou republiku a Slovensko. Marianna Richtáriková - manažerka síťových technologií ve firmě Soitron, která byla při samotném přísném a nestranném auditu – připomíná, že jeho výsledek je důkazem toho, že postupy Soitronu, kvalita projektů i servis, jsou na špičkové úrovni.

- Celkem má Soitron tři Cisco Gold certifikáty – jeden pro Českou republiku, další pro Turecko a poslední společně pro Slovensko, Rumunsko a Bulharsko.

- Cisco Gold certifikát potvrzuje vysoký standard poskytovaných služeb jak z hlediska odborných znalostí personálu, tak z hlediska používaných postupů a nástrojů.

Portfolio služeb společnosti Soitron je velmi široké a zahrnuje zavádění nových technologií a inovativních řešení v oblasti IT infrastruktury, IT bezpečnosti, komunikačních řešení, kontaktních center, síťových služeb, aplikací, IT služeb a IT outsourcingu.

Klíčová slova ČR-počítače-komunikace-služby-firmy-Soitron

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.