Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Česká Barbie Gabriel Jiráčková: Implantáty velikosti 8 mi nevyhovují, nejsou pevné

Česká Barbie Gabriel Jiráčková: Implantáty velikosti 8 mi nevyhovují, nejsou pevné
Zdroj: archiv
+ Dalších 6 fotografií
exkluzivně
První česká Barbie Gabriel Jiráčková (20) má před sebou velké plány. Nedávno se redakci eXtra.cz svěřila, že se s přítelem chtějí přestěhovat do Ameriky. Nyní prozradila, o jaké plány se jedná a co ji za velkou louží čeká. Sympatická Gabriel se také nechala slyšet, že momentálně už není spokojená se svými prsními implantáty.

Stěhování do Ameriky a odhalení velkých plánů

Gabriel Jiráčková (20) nechce být donekonečna zaškatulkována jenom jako první česká Barbie. Proto se společně s přítelem rozhodli, že zkusí štěstí v Americe. Sympatická blondýnka o této variantě mluvila již v minulosti, ale nechtěla předbíhat, dokud nebylo vše stoprocentně jisté.

„Už více než 2 roky mám pozvánky od několika hudebních agentur z L. A. a Miami, které se nějak dozvěděly, že kromě image Barbie ještě i zpívám, a tak jsem si řekla, že už je nebudu dál napínat a přiletím! Los Angeles je moje srdcová destinace už odmala, kdy jsem začala hltat hollywoodské filmy a hvězdy stříbrného plátna se mi staly inspirací,“ řekla před časem redakci eXtra.cz.

Gabreil avizovala, že má v plánu spojit se v Kalifornii s nějakým dobrým skladatelem a nahrát první desku. "Nicméně úplně prvním mým setkám v L. A. budou dvě úspěšné česko-slovenské byznysmenky a nyní youtuberky Adél Sadovskiy a Katarina van Derham, která je slavnou americkou modelkou, bydlí v Hollywoodu, vydává tam svůj časopis a právě v něm vyjde zanedlouho i mé první hollywoodské interview," prozradila nyní detaily svých plánů v Americe Gabriel.

Nespokojenost s implantáty

Před dvěma lety si nechala Gabriel ze svých přírodních čtyřek udělat osmičky a uvažovala nad tím, že se možná ještě budou zvětšovat. Nyní prozradila, že ještě před odletem chce stihnout další plastiku prsou.

"Ráda bych si před odletem do Států ještě zašla na jednu operaci prsou, odlet tomu podřizuji, hned co se dohojím, letím. Což by mělo nakonec vycházet někdy na začátek dubna. Doufám tedy a těším se, že už stihnu Velikonoce s novými prsy a na západním pobřeží USA," řekla Gabriel.

A samozřejmě, že další plastika prsou má svůj důvod. "Teď úplně spokojená nejsem. Za dva a půl roku mi výrazně klesly kvůli velikosti a tíze. Už nemají bez podprsenky dokonalý pevný tvar a paradoxně působí menší. Proto chci v brzké době podstoupit reoperaci," dodala.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy