Dětská rvačka v Pardubicích: S klukem praštil o beton! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dětská rvačka v Pardubicích: S klukem praštil o beton!

Dětská rvačka v Pardubicích
Dětská rvačka v Pardubicích (Foto Facebook)

Policie vyšetřuje brutální dětskou rvačku. Chlapec v Pardubicích svým protivníkem praštil o beton a bezhlavě ho bil pěstí do hlavy.

Incident natočily přihlížející děti, nikdo se ale nepokusil rvačku přerušit. Naopak agresora děti nadšenými výkřiky podporovaly. Během dvacetivteřinové rvačky se chlapec v černé bundě nebránil. Když se po tvrdých úderech snažil zvednout a utéct, silnější chlapec ho chytl a velkou silou s ním udeřil o zem. O incident se nyní zajímá policie. „Případ evidujeme a zabýváme se jím. Upozornili nás na to zejména zástupci médií a jeden všímavý občan,“ řekla Aha! mluvčí policie Markéta Janovská.

Psycholožka: Pomohly by bojové sporty

„Důležité je rozvíjet v nich i schopnost empatie, aby druhému nezpůsobili újmu na zdraví. Vést je i k tomu, že nebudou sledovat podobná videa,“ řekla Aha! psycholožka Radana Štěpánková. „Naplnit potřebu mužského porovnávání fyzických sil pak mohou bojové sporty,“ dodala.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.