Nešťastná Jirešová: Z dcery je sokyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nešťastná Jirešová: Z dcery je sokyně!

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová (profimedia.cz)

Z hodné holčičky sokyní. Patnáctiletá dcera Ivany Jirešové (42) Sofie je teď už stejně stará jako hereččino působení v Ordinaci v růžové zahradě 2. A za tu dobu se z miminka stala mladá dáma, která dokáže svou maminku i pořádně potrápit.

„Občas si říkám, kde je ta hodná holčička? Někdy v ní vidím sebe a mám pocit, že opakuje moje příběhy. Jsme teď spíše dvě sokyně. Klasika. Je to ženská s duší dítěte, takže je těžké s tím pracovat. Maminky patnáctiletých dcer určitě vědí, o čem mluvím,“ rozpovídala se představitelka barmanky Lucie z Ordinacee. Scénář jí nyní předepsal navíc i nelehké problémy se svou seriálovou dcerou Gitulí, kterou ztvárňuje Kateřina Kalendová (13). „Je to náročnější linka, něco už máme odtočeno – a je to mazec!“ řekla Aha! Jirešová.

Se svou seriálovou hrdinkou má hodně společného. „Obě jsme mámy a obě jsme jednu dobu prožívaly podobné situace. I u soudu o dítě jsme byly podobně. Nejednou se mi při nějakém osobním problému stalo, že jsem zauvažovala, jak by se asi v stejné situaci zachovala ona. Říkala jsme si, že té by asi takhle ouvej nebylo. Myslím si dokonce, že mi v řadě situací pomohla,“ dodala herečka.

Hvězda Ordinace Ivana Jirešová: Nevhodný dárek zkazil všem Vánoce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.