Zastavila na semaforu, lupič ji vyhodil z auta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zastavila na semaforu, lupič ji vyhodil z auta!

Policejní zásahová jednotka lupiče zadržela v Kokořově na jižním Plzeňsku.
Policejní zásahová jednotka lupiče zadržela v Kokořově na jižním Plzeňsku. (Foto PČR)

Nikdy by ji nenapadlo, že když zastaví v Plzni na křižovatce, vleze jí do auta lupič (35). Řidičku i s malou dcerkou donutil vystoupit a jejím autem ujel.

Žena zastavila v pondělí odpoledne s vozem Ford Focus na semaforu na Masarykově náměstí v centru města. „Najednou dovnitř vtrhl muž a nasedl na místo spolujezdce. Donutil ji i s dítětem z auta vystoupit a pak odjel směrem na Bory,“ řekla policejní mluvčí Dana Ladmanová. Lupič dojel do obce Oplot u Přeštic na jihu Plzeňska, kde ukradl další auto. „Šlo o VW Golf, jehož majitel se od něho na chvíli vzdálil. Pachatel pak jel směrem na Přeštice, Březí, Měčín a dalšími obcemi. Ujížděl i polními a lesními cestami,“ dodala Ladmanová. Pronásledovalo ho několik policejních hlídek a na pomoc vzlétl i vrtulník. Policisté ze zásahové jednotky lupiče po dvou hodinách od přepadení v Plzni zadrželi v obci Kokořov na Plzeňsku. Urazil přibližně 61 kilometrů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.