Videorozhodčí dohlédne na všechny zápasy play off Evropské ligy

19.02.2020, 12:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
nani92

Reagovat
miezto

Reagovat
Counter

Soudě dle zápasu s Chelsea můžeš být v klidu

Reagovat
dave30

"Je třeba připomenout, že VAR je tu pouze pro jasné a zjevné chyby, nikoliv pro kontroverzní situace. Stejně to řekla i Damková. Proto čím dál více nechápu ofsajdlajnu a zkoumání přečuhující kopačky. Pomezní tyto hraniční situace pouštějí (až na úplné vyjimky) a pokun nelze 100% vyhodnotit ze zastaveného záběru, tak gól uznat (o žádnou zjevnou chybu se nejedná). Alespoň bude padat více gólů.

Reagovat
Poll Hamm

Teď mě tak napadá na žádném stadionu v čr není goal line technology.

Reagovat
lada.sp

Berbr jí má v oku..

Reagovat
smazaný uživatel

Odvážná rozhodnutí ty babra zvládají zapás za zápasem. Jěště tak posuzovat situace správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Do teď nevím jestli fotbalu škodí více špatní rozhodčí, nebo komercializace .. měli by pro ně navrhnout nějaké pořádně tresty. Osobně bych ty zkorumpované zm.dy věšel za jejich vlastní kůži na pouliční lampy a do zřejmě slepých očí jim narval píšťalky. Jejich nasledovníci, by už snad dělali svou práci poctivě ...

Reagovat
Jan Horáček

A jak by se dokazovalo, jestli byl rozhodčí zkorumpovaný nebo jen slepý?

Reagovat
smazaný uživatel

Vybrali by se v divácké anketě 3 nejhorší a ti by šli ze startu jako tzv. exemplárni trest. Pokud by nějaký oběšení přežil, hlasovalo by se o způsobu jak ho dorazit. Pak by stačilo zopakovat vždy když by se rozhodčí v nějaké soutěži až příliš rozjeli.

Reagovat
Jan Horáček

Reagovat
Pharrell

Reagovat
PaYaB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele