Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.02.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Wisterová štyri mesiace po únose konečne objala synov Thea a Harlowa: Detaily súdneho sporu v USA

Manželstvo moderátorky Very Wisterovej (42) a jej manžela Jeremyho Hulsha (40) sa skončilo vojnou o deti.

Problémy, ktoré sa začali už v roku 2014 po príchode rodiny na Slovensko z Izraela, vyústili až do únosu ich synov Thea (5) a Harlowa (8) ich otcom z nákupného centra. Deti skončili v USA a Vera o nich nemala niekoľko mesiacov žiadne správy. Ako sa však ukázalo, moderátorka sa so synmi pred krátkym časom stretla a za veľkou mlákou začali ďalšie súdne ťahanice. Novému Času sa podarilo zistiť, že okrem sedemnástich súdnych sporov na Slovensku sa začal už aj tvrdý boj o deti na amerických súdoch, ktoré začali konať!

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

To najväčšie peklo sa začalo v októbri minulého roka, keď Jeremy Hulsh uniesol synov z bratislavského nákupného centra do Ameriky napriek tomu, že boli obaja synovia zverení do výlučnej starostlivosti matky. Ako Vera Novému Času v minulosti priznala, Jeremy sa s deťmi mohol stýkať niekoľkokrát do týždňa za jej prítomnosti alebo ňou poverenej osoby. Moderátorka tvrdila, že sa Jeremy niekoľkokrát vyhrážal, že si deti zoberie a hrozba sa naplnila 24. októbra minulého roka.

Po dlhých mesiacoch sa nakoniec Vera k synom dostala, čo Novému Času potvrdil zdroj z rodiny. Ako sa nám podarilo zistiť, Hulsh synov zavliekol do Ameriky, kde sú dodnes, a dokonca začal aj tvrdý boj na amerických súdoch. Nielen Wisterová, ale aj Hulsh totiž začali podstupovať dostupné právne kroky, aby boj o deti vyhrali, avšak každý vo svoj prospech. Ich žiadosť a sťažnosti tak už riešia americké súdy v štáte Illionois, ktoré dokonca vydali patričné rozhodnutia týkajúce sa detí.

 

Vera žiada okamžitý návrat

Americký súd dostal hneď na začiatok od Wisterovej právnika žiadosť o okamžité vrátenie detí matke, ktoré jej boli slovenským súdom zverené do starostlivosti. Aj keď v tejto veci súdy ešte nerozhodli, Vera okrem toho žiada, aby mohla s deťmi komunikovať na dennej báze cez sociálnu sieť Skype, s čím Jeremy súhlasil a dodal, že zabezpečí, aby mohli deti s matkou komunikovať.

Otvoriť galériu

Podľa našich informácií by sa tak deti mali zdržiavať na adrese, kde býva Jeremyho brat, až do momentu, keď súd nerozhodne inak. Ten totiž už vydal nariadenie, v ktorom sudkyňa prikázala otcovi Wisterovej detí, aby okamžite odovzdal ich pasy a zdržal sa akéhokoľvek konania súvisiaceho s opätovným vydaním nových pasov či cestovaním s deťmi mimo štátu Illinois. Vera deklaruje, že je ochotná kedykoľvek cestovať do Chicaga, kde sa momentálne nachádzajú.

Detaily pred súdom

Moderátorka v súdnom dokumente popísala aj priebeh únosu detí. Ako povedala pred pár mesiacmi aj Novému Času, Hulsh mal začať s chlapcami hrať hru, tzv. naháňanie sa za pokladom. „Pravidlá boli také, že ak chlapci dobehnú na určené stanovište v časovom limite, dostanú nejakú hračku. Vôbec mi ani vo sne nenapadlo, aký má s touto hrou plán. Cvičil to priamo pred mojimi očami,“ povedala nám Vera krátko po únose synov ich otcom. Z nákupného centra odišli pripraveným autom do Maďarska, kde ich už čakalo súkromné lietadlo, ktorým odleteli do Londýna. Odtiaľ potom leteli do Toronta a následne pokračovali autom do Chicaga cez Niagarské vodopády.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?