Brad Pitt se seznámil s Jennifer Aniston v roce 1998. O dva roky později se snový pár vzal v Malibu. Zpočátku to vypadalo na lásku jako trám. Když byli ti dva vedle sebe, nebyla o žhavé pohledy a neustálé doteky nouze. Pitt si později zahrál i v legendárním seriálu Přátelé a nebylo žádným tajemstvím, proč jej scénáristé do seriálového hitu povolali.

Byla to láska jako trám!

Jejich svatba vyšla na více než 20 milionů korun. Nechybělo na ní padesát tisíc květin, dvě stě hostů, sbor a čtyři kapely. Co se týká občerstvení, hosté si pochutnali na humrech a pravém šampaňském. Prstýnky z bílého zlata s malými diamanty navrhoval sám Pitt. Na svatbu s nadšením dorazili třeba kolegové ze seriálu, který Jennifer proslavil nebo Cameron Diaz či Salma Hayek.

Každý chtěl mít vztah jako oni dva

I když to vypadalo, že je vše zalité sluncem, mrak se do manželství přece jen vloudil. Pravým impulzem k podání rozvodu v roce 2005 byla však Angelina Jolie, kterou herec potkal při natáčení filmu Pan a paní Smithovi. Původně měla být jeho hereckou kolegyní Nicole Kindman, ale tu Pitt odmítal s tím, že by mezi nimi na plátně nefungovala chemie.

S kým ale zafungovala výborně, byla právě Angelina. Brad s Angelinou románek popírali, ale všichni měli jasno a samozřejmě i Jennifer. „Pitt nakonec Aniston přiznal, že se do Angeliny během natáčení zamiloval a měl s ní pletky. Po jedné z hádek ho v zuřivém záchvatu Jennifer okamžitě vyhodila z domu,“ píše se v knize The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon od producenta filmu Pan a paní Smithovi.

Arnon Milchan v díle také tvrdí, že Jennifer se vyptávala členů štábu, zda spolu její manžel a Angelina něco mají. Ti ale mlčeli. Hollywoodský herec nakonec za Angelinou odešel. Později spolu adoptovali syna Paxe a dceru Zaharu a mají i biologické potomky, dceru Shiloh a desetiletá dvojčata Vivienne a Knoxe. Nejstaršího Maddoxe Angelina adoptovala ještě před vztahem s Bradem.

Vrátí se k sobě?

Každá romantická duše si jistě klade otázku, zda se k sobě Brad Pitt a Jennifer Aniston vrátí. Oba jsou podle všeho nyní single a evidentně mezi nimi už není žádná zášť. Když se na nějaké společenské akci potkají, prohodí spolu pár slov, nešetří úsměvy a dokonce ani doteky. Stýkají se i v soukromí. Bývají viděni na místech, kam spolu chodívali dříve. Na dorazy ohledně vztahu Jennifer odpovídá vyhýbavě. Brad mlčí.