Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Manžel Gottové sváděl mladistvé slečny, pak se rozplakal: Upřímné vyznání Dominice

Manžel Gottové sváděl mladistvé slečny, pak se rozplakal: Upřímné vyznání Dominice
Zdroj: eXtra.cz
+ Dalších 16 fotografií
exkluzivně
Dominika Gottová (46) ho zase vzala na milost, takže šel mocně oslavovat. Finský kytarista Timo Tolkki (53) strávil poslední hodiny v Praze po hospodách a nočních klubech. Zeť zesnulého Karla Gotta (†80) se pořádně rozšoupl. Reportéři eXtra.cz mu byli v patách!

"Bude se mi stýskat, ale v březnu se vrátím," říkal Timo Tolkki, když se do pozdních nočních hodin loučil s Prahou. Setkání se stále ještě manželkou Dominikou Gottovou před odletem na Kostariku bohužel nestihl. "Domi musela jít spát, protože vstává do práce už v šest ráno," vysvětlil bývalý kytarista známé kapely Stratovarius.

Timo bujarý večírek nepojal jen jako sbohem městu, ve kterém se chce natrvalo usadit. Měl také radost z dalšího usmíření s Gottovou. V pondělí ho rozzuřilo její vyjádření k rozvodu, pak si ale zavolali a všechno je zase zalité sluncem. Severský démon slavil a na nic se neohlížel. "Hodlám se opít, protože mám za sebou skvělý den," přiznal Tolkki a svá slova znenadání proměnil ve skutečnost.

Pivo, becherovka, víno

Vydatnou porci kuřecích křidélek a kukuřičných lupínků zapíjel pivem a becherovkou. Žižkovskou hospodu zanedlouho opustil a přesunul se na Václavské náměstí. Z jednoho z tamních klubů ale odcházel s nepořízenou.

Timo, který zatím Prahu příliš dobře nezná, si ale nechal poradit od místních. "Skupinka nějakých puberťáků mi doporučila pětipatrový klub u Karlova mostu, půjdu se tam rozhodně podívat," prohlásil Tolkki.

Navzdory tíživé finanční situaci se choval jako král stověžaté. Ke svému stolu si nechal nosit piva a další becherovky, dokonce i šampaňské. Uvolněný metalista se bavil přinejmenším se třemi mladými dívkami a o jejich věk se raději nezajímal. "Prostě potřebuju nějakou holku!" svěřil hudebník. Když jsme se objektů Timova zájmu ptali, jak se jim líbí, ovšem panovala shoda: je to sympaťák, ale na mě příliš starý a tlustý!

Stále tě miluji, Dominiko!

Okouzlující slečny přivedly muže Gottové k upřímnému pláči. "Škoda, že tady není Dominika! Moc bychom si to užili! Já jsem do ní stále zamilovaný, miluji ji jako nikoho na světě. Ona mě už ale nechce a bojím se, že ani nemiluje. Tohle se nikdy nemělo stát!" vzlykal s obavami, že bortící se manželství už zachránit nezvládne.

Ještě se ale nevzdal. Po návratu z druhé strany zeměkoule hodlá Dominiku seznámit s velkými plány na lepší život. Zůstává otázkou, zda ho Gottová bude vůbec po tom všem brát vážně.

Její manžel se každopádně i v podroušeném stavu bil v hruď: "Budu bojovat jako lev, na to si vsaďte!"

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy