Turistka na hoře v Brazílii: Kvůli téhle fotce dráždila zubatou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Turistka na hoře v Brazílii: Kvůli téhle fotce dráždila zubatou!

Efektní záběr, ale... ...vzniká na takhle bezpečném místě
Efektní záběr, ale... ...vzniká na takhle bezpečném místě (Foto Instagram)

Honba za dokonalou fotkou a snaha posbírat co nejvíc »lajků« na sociálních sítích nutí některé jedince ke kouskům přímo šíleným! Příkladem je i tato nejmenovaná turistka, která na útesu brazilské hory Pedra da Gávea dráždila svým alarmujícím počínáním »zubatou«.

Ve výšce kolem 840 metrů nad mořem mávala rukama nad hlavou a »házela« úsměvy do kamery. Přitom ale stačilo malé uklouznutí a její pózování skončilo jistou smrtí. Video během krátké doby zhlédlo přes 100 tisíc lidí. Místo pochval se ale na bezohlednou ženu sesypaly především kritické reakce. „Žádná fotka nestojí za takovýhle risk, předvedla jsi nanejvýš, že jsi totální blbka!“ zní nejčastější komentáře. Dlužno dodat, že tahle kratochvíle není na Pedra da Gávea ojedinělá, dokonce tam operuje několik fotografů, kteří turisty k těmto riskantním kouskům poňoukají, aby jim pak své »senzační« fotky prodali.

Efektní záběr, ale... ...vzniká na takhle bezpečném místě

Populární jsou i takovéhle záběry z útesu Pedra do Telégrafo. Háček je v tom, že tady nikdo nic neriskuje, tenhle kámen je asi 2 metry nad zemí a zbytek je iluze...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.