TOPlist

Přehled novinek: populární Fortnite právě odstartoval druhou kapitolu nové sezóny

fortnite chapter 2 season 2

Aktualizováno 20. února, 11:45: A je to! Tvůrci hry před několika okamžiky oficiálně spustili druhou kapitolu druhé sezóny populární pecky Fortnite.

Původní text článku

V populární multiplayerovce Fortnite začíná druhá sezona Kapitoly 2 (po rekordně dlouho trvající čtyřměsíční první sezoně) a my známe některé její detaily. Začne již zítra a hráči se mohou těšit na novou mapu, na které se budou předměty záhadně měnit ve zlato.

Předpokládá se, že druhá sezóna prostřednictvím patche s označením v12.0 přinese i nové předměty, změny v mapách a možná také nová vozidla. Podle všeho přijde s novým Battle Passem, který by měl stát v základní verzi 950 V-Bucks (neboli kolem devíti a půl dolaru) a v prémiové verzi 2 800 V-Bucks (zhruba 28 dolarů).

Epic začal v posledních dnech na sociální sítě „vyvěšovat“ upoutávky s tématem zlata, není však jasné, na co přesně lákají. Mezitím studio do světa vypustilo plakáty a telefonní čísla s nahranými zprávami. Vše je v tuto chvíli obestřeno tajemstvím, nicméně se zdá, že všechny tyto upoutávky odkazují k tomu, že ve hře se bude odehrávat další střet tajných agentů. Podle všeho „to“ nějak souvisí se základnami EGO a organizací EGO a jejím tajemným rivalem ALTER EGO.

Autor článku Martin Duchoslav
Martin Duchoslav

Kapitoly článku