Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pražské království muže Gottové: Postel, ve které spal s Dominikou, a další tajemství

+ Dalších 12 fotografií
Manžel nejstarší dcery Karla Gotta (†80) přebýval v levném hotelu na pražském Žižkově. Ještě před odletem za velkou louži eXtra.cz do svého království pustil. Timo Tolkki (53) ukázal i postel, ve které spal se svou stále ještě manželkou Dominikou Gottovou (46). Jeho malý pokoj se dá nejvýstižněji popsat takto: všude byla špína!

Rozházené oblečení po zemi, na stole i koberci drobky a ve dřezu vysypaná rýže. Timo Tolkki úklid neřešil a podle toho jeho pokoj v hotelu na pražském Žižkově vypadal. Dominika Gottová musela sprásknout ruce, když tam před pár dny nocovala.

K milostným hrátkám ale prý nedošlo. "Nespali jsme spolu už tři roky, nic se nezměnilo. Jsme teď spíš jako bratr a sestra," svěřil eXtra.cz finský kytarista. Bývalý člen kapely Stratovarius platil za noc ve své zaneřáděné špeluňce 900 korun. "Vyhovuje mi to tady víc než v předchozím hotelu, který je tady opodál," prohlásil Timo, který se kromě jiného léčí s cukrovkou.

Ten si už v dopoledních hodinách otevřel láhev whiskey a téměř se neodlepil od svého počítače. Dopisoval si na něm i s Dominikou, která ho navzdory slovům na pondělní tiskové konferenci zase vzala na milost!

Smír s manželkou šel Tolkki v úterý večer oslavit do ulic metropole, z nočního klubu se vracel až nad ránem. Ve středu odletěl na Kostariku, odkud se přes Mexiko vrátí během druhého březnového týdne do Prahy. "Mám velké plány, pro Dominiku chci jen to nejlepší," slibuje navzdory tomu, že Gottová trvá na rozvodu.

Ve videu na začátku článku se podívejte, jaká tajemství pokoj muže Gottové ukrýval.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy