Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zase bez ponožek: Takhle Patrik Hezucký venčí syna, manželku a psa

Patrik jel vyvenčit syna, manželku a psa
Zdroj: Extra.cz
+ Dalších 5 fotografií
přistižen
Moderátor Patrik Hezucký (50) je už téměř dva měsíce pyšným tatínkem syna Olivera. A rozhodně není starostlivým otcem pouze na sociálních sítích. Redaktoři eXtra.cz zachytili Patrika při procházce s kočárkem v centru Prahy. Kromě synka vzal na vzduch i manželku Nikolu a psíka.

Patrik rozhodně nepatří k mužům, kteří by své ženě s miminkem nepomáhali. Sympatický moderátor, který nedávno oslavil padesáté narozeniny, se naopak činí. Odpoledne místo lenošení vzal manželku Nikolu a malého Olivera na vzduch a neustále se starostlivě díval do kočárku.

Rodinné štěstí

Hezuckému se splnil sen o rodině až nedávno. Přitom s partnerkou Nikolou žili několik let na hromádce. Vtipný a oblíbený moderátor se vyslovil až v září 2018, kdy požádal přítelkyni o ruku. Na konci května loňského roku se vzali a zanedlouho oznámili, že čekají miminko. Patrik byl asi jako každý muž šťastný, že jeho prvorozený potomek bude právě syn.

Patrik kompletní rodinu nikdy nepoznal a dodnes nezná své kořeny. Jak před lety svěřil v dokumentu České televize, narodil se svobodné matce, která ve svých dvaceti odjela za svou o dvacet let starší sestrou do Francie. Románek Patrikovy matky s cizincem ovlivnil ji i Patrika, který se narodil už v Praze, kam se musela jeho těhotná maminka vrátit.

Teď si naopak rodinného života užívá naplno. S malým Oliverem, který je mu čím dál podobnější, tráví každou volnou chvíli.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy