Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Žena, která v Plzni vyskočila za dcerou z 5. patra panelového domu, zemřela

Žena, která v Plzni vyskočila za dcerou z 5. patra panelového domu, zemřela
Zdroj: ilustrační foto
Neštěstí
Žena, která ve středu v Plzni vyskočila z okna pátého patra za nejasných příčin za svou desetiletou dcerou, je po smrti. Zemřela v nemocnici na následky vážných zranění. Její dcera je mimo ohrožení života.

Žena, která ve středu skočila z jednoho z plzeňských paneláků, podlehla vážným zraněním, se kterými byla ve středu ráno převezena do nemocnice. Nešťastná událost se stala v Těšínské ulici. Z okna v pátém patře vypadla nejdříve desetiletá dívka a podle svědků pár minut poté vypadla i její devětatřicetiletá matka.

Zatím není jasné, proč k této události došlo. Podle některých svědků matka dceru vyhodila, podle jiného zdroje vypadla dívka nešťastnou náhodou. Operuje se i s verzí, že vyskočila sama. Záchranáři se s matkou snažili před výskokem vyjednávat, bohužel se jim to nepodařilo. Žena i dcera utrpěly vážné poranění hlavy a byly převezeny do Fakultní nemocnice v Plzni.

Zatímco dívka je už mimo ohrožení života, matka svůj boj prohrála. Informuje o tom portál Novinky.

„Policisté se zabývají přesnou příčinou a okolnostmi případu, aby mohli s jistotou říci, zda se jednalo o sebevraždu, nešťastnou náhodu nebo úmyslný trestný čin,“ sdělila policejní mluvčí Ivana Jelínková. Tragédie zřejmě souvisí s tím, že dívka má vážné zdravotní komplikace. Podle výpovědí svědků se jednalo o normální pohodovou rodinu s dvěma dcerami, o které se rodiče vzorně starali.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy