Zounar vzdal diety: RADIKÁLNÍ ŘEZ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zounar vzdal diety: RADIKÁLNÍ ŘEZ

Martin Zounar
Martin Zounar (profimedia.cz)

Sice je to chlap, ale v jednom se s ním řada žen rozhodně dovede ztotožnit. Také herec a dabér Martin Zounar (52) patří mezi věčné dietáře. Vzhledem k tomu, že už mu se „zaručenými“ tipy na hubnutí nejspíš došla trpělivost, rozhodl se vsadit na zákrok, který má údajně spolehlivé výsledky.

Podle magazínu Sedmička bojuje Zounar s nadváhou dlouhé roky. Nejvíce měl údajně nabrat v 90. letech, když hodně daboval. „Já jsem opravdu čtyři až pět let proseděl za stolem se sluchátky a za tu dobu jsem přibral patnáct kilo,“ prozradil v TV Barrandov. Od té doby vyzkoušel řadu diet, ale bohužel se vždy nakonec dostavil jo-jo efekt.

Přesto ale svůj boj s nadbytečným tukem nehodlal vzdát, proto vyhledal kliniku estetické medicíny, kde podstoupil bezbolestnou radiofrekvenční liposukci. „Martin Zounar na kliniku přišel s typickým problémem. Potřeboval se zbavit pár přebytečných kilogramů hlavně v oblasti břicha. Kromě řešení potíží s váhou si sem Martin chodí i odpočinou,“ stojí podle Sedmičky na stránkách kliniky, kde proceduru absolvoval.

Martin Zounar o poslední roli svého otce Miroslava Zounara. Proč musel třetí Slunce, seno... ošidit? Video zde: 

Video se připravuje ...

Keto dieta: Co to je a jak pomůže zhubnout právě vám?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.