Krásná slova Gotta (†80): Na tohle Charlottka nikdy nezapomene | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krásná slova Gotta (†80): Na tohle Charlottka nikdy nezapomene

Karel svou dceru miloval.
Karel svou dceru miloval. (M. Rušinová, P. Machan, M. Hykl, archiv Blesku)

Tato slova si bude Charlotte Ella Gottová vždy pamatovat a ráda připomínat. Zpěvák Karel Gott (†80) se kdysi rozmluvil o tom, co si myslí o talentu a o kariéře dcery Charlottky a bylo slyšet, že je na ni náležitě pyšný. Věřil v to, že jeho dcera dokáže prorazit v českém hudebním showbyznysu nebo ji jen otcovsky chválil?

„Já jí do toho nemluvím, ale doufám, že hlavně bude dělat to, co ji baví, v čem najde náplň svého života, a to se může úplně změnit,“ pověděl Karel Gott pro server irozhlas.cz. „…Talent na zpěv má, což je očividně a slyšitelně naprosto jasné. Opravdu s tím nemá problémy, do studia přijde připravená a naprosto suverénně odzpívá. Je na dobré cestě,“ pověděl kdysi Karel Gott podle pluska.sk o Charlottě. Kromě Gotta chválil před časem nadějnou dívku i hitmaker Michal David. Ten poznamenal, že na svůj je opravdu šikovná a předpověděl jí slibnou kariéru.

Timo chce dědictví po rodině Gottových! A Vondráčková promluvila o mužích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
terrancero...@...
22. 2. 2020 • 09:46

www.GetMeets.Com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

-bello-
21. 2. 2020 • 18:12

řekla jsem " ty vlez-pr-del-ky "

-bello-
21. 2. 2020 • 18:09

Gottovi jeho talent neberu, ale on byl profesionál a tak např. věděl, že jeho " Ivanka " v TV Prima neuměle funěla ty její zprávy z bulváru a že tedy moderátorkou nikdy nebude, i kdyby se "její poradkyně" ( středoškolačka Postlerová ) stavěla na hlavu a on sám ji chválil sebevíc a proti " národu ." Že jako " prostitutka " možná jeho Ivanka dobrá, ale v Bídnících to vůbec nedala a jedna-dva-tři skončila a jako profesionál Gott taky věděl , že jeho dcera Šarlota zpívá tak, že sice tón udrží, ale to je tak všechno!.Kdyby Gott ke stáru nezblbnul a pustil si tu emočně čistě soukromou píseň znovu, možná by to pouze jako domácí video, protože on sám tam spíš šišlá, než zpívá.A Michal David kdyby mlčel, udělal by líp. Ty vlez***ky jsou hrozný !

hanainge
21. 2. 2020 • 03:23

Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. To je fakt.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.