Bond prohrál s koronavirem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bond prohrál s koronavirem!

Daniel Craig
Daniel Craig (Profimedia)

Po problémovém natáčení, které zahrnovalo neustálé přepisování scénáře či zranění Daniela Craiga (51), se chystané nové bondovce Není čas zemřít dál lepí smůla na paty. Kvůli řádění koronaviru Covid-19 byla zrušena slavnostní premiéra filmu v Číně a následné propagační turné. Filmaři tak budou jistojistě tratit miliony dolarů!

Slavnostní předpremiéra snímku byla naplánována na 2. dubna (u nás bude k dispozici od 8. dubna), následně se měl herecký ansábl čítající hvězdná jména jako Daniel Craig, Rami Malek (38), Ralph Fiennes (57), Léa Seydouxová (34) i s režisérem vydat na propagační turné po celé zemi. To vše ovšem bylo kvůli řádění koronaviru, který má na svědomí přes 2000 životů a více než 74 tisíc nakažených, zrušeno!

Čínská kina jsou kvůli karanténě preventivně zavřená, a i kdyby se do premiéry filmu otevřela, výdělky jistě nebudou tak vysoké jako normálně. Hvězdy navíc dostaly jasné doporučení do Číny necestovat... To může být pro snímek pořádný políček, vždyť Čína je z hlediska kinematografie druhým největším trhem a například poslední bondovka Spectre (2015) si jenom na jejím území vydělala 84 milionů dolarů z celkových 881 milionů – tedy v přepočtu bezmála dvě miliardy korun z celkem dvaceti! Loučení Craiga s rolí agenta 007 tak může být nakonec dvakrát tak nešťastné...

Rusové zavírají hranice
Číňané, kteří budou chtít vycestovat do Ruska, budou mít ode dneška utrum! Rusko, které zatím hlásí dva případy nákazy koronavirem (jedná se ale o čínské občany) totiž z obavy před šířením onemocnění dočasně zakáže vstup všem cestujícím z Číny, nehledě na to, zda bude účel jejich návštěvy pracovní, studijní, či soukromý.

Trailer k novému filmu James Bond: No Time to Die

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inka
21. 2. 2020 • 07:48

Titulek psal analfabet ?!

terrancero...@...
20. 2. 2020 • 16:52

www.GetMeets.Com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.