Luxusní projekt White Garden I. a II. vyprodán

Luxusní komorní byty v centru Prahy s privátní zahradou rychle našly nové vlastníky. Unikátní rezidenční blok na Smíchově spojuje citlivě zrekonstruovanou historickou secesní budovu White Garden I. a moderní rezidenci White Garden II. Za úspěšnou realizací stojí developer Pierwood Capital, expert na rezidenční nemovitosti ve vysokém standardu. Oba projekty prodala realitní kancelář LEXXUS NORTON, specialista na luxusní rezidenční projekty.

White Garden citlivě a nápaditě spojuje zdánlivé protiklady. Klidné privátní bydlení v jedné z nejživějších částí Prahy a soukromí jen pár kroků od nejrušnějších ulic velkoměsta. Dalším překvapením je samotné architektonické řešení kombinující do jednoho celku zrekonstruovanou secesní budovu z roku 1887 s moderní rezidencí. Díky těmto jedinečným dispozicím projekt White Garden hledal poměrně vyhraněný typ náročných kupujících vyznávajících neokázalý luxus historického nájemního domu s moderní architekturou. Ve vnitrobloku rezidencí White Garden se nachází soukromá zahrada, která oba projekty velmi příjemně spojuje.

Rezidence White Garden I. a II. byly zkolaudovány společně na konci roku 2018. V nabídce moderního bloku White Garden II. byly nadstandardně vybavené prostory o rozměrech od 55,40 m2 do 169,50 m2, restaurovaný měšťanský dům White Garden I. nabízel k prodeji byty od 51,10 m2 do 183,30 m2. Samozřejmostí je podzemí parkování přímo v objektu.

LEXXUS

LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než 25 let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky.

Součástí realitní kanceláře LEXXUS je také značka LEXXUS NORTON, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí. http://www.lexxus.cz

Pierwood Capital s. r. o.

Rezidenční developer se sídlem v Praze se specializuje na realizaci atraktivních projektů nejvyšší úrovně.

KONTAKT:

Karel Pluhař

Mediální zástupce, Topic PR

Email: kpluhar@topicpr.cz

Klíčová slova ČR-stavby-byty-reality-LEXXUS

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.