Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Marián Čekovský ze SuperStar 2020 odešel od rodiny: Třetí dítě má s milenkou Natašou

Marián Čekovský ze SuperStar 2020 odešel od rodiny: Třetí dítě má s milenkou Natašou
Zdroj: instagram/@cekovskym
+ Další 4 fotografie
Vztahy
Porotce v pěvecké soutěži SuperStar 2020 Marián Čekovský (42) má ještě pikantnější minulost, než se může zdát. Je trojnásobným otcem, posledního potomka mu však odnosila zpěvačka Nataša Džunková (37), do které se zamiloval už před lety. Se svou bývalou manželkou Ľubkou (49) má už dvě dcery.

Uznávaný hudebník a prvotřídní komik Marián Čekovský se stal součástí pětičlenné poroty v SuperStar 2020 a pro Čechy to je taková velká neznámá.

Jeho soukromý život je však pikantní. V roce 2016 opustil svou rodinu kvůli mladší zpěvačce Nataše Džunkové. S bývalou manželkou Ľubkou má dvě dcery, osmnáctiletou Hannah a čtrnáctiletou Sofii. Právě s Natašou má třetího potomka, syna. Deník Nový čas tvrdí, že když se Marián dozvěděl o dítěti, rychle si to v životě srovnal a z milenky udělal přítelkyni.

Rodina na prvním místě

Rodinu Marián vždy považoval za střed svého vesmíru. To je poznat i z jeho prohlášení, kde svoji exmanželku označil jako ženu svého života. Otcem se stal jako třiadvacetiletý, ani na vteřinu nelitoval.

"Mít možnost být otcem je určitě větší hodnota, než být bohatý a sám. Protože život v osamění považuji za ten nejhorší trest. Není nic horšího, než když se nemáš na koho těšit a ještě horší je, když se nikdo netěší na tebe," svěřil se slovenskému webu Nový čas.

Konečně syn

Po sedmnáctiletém manželském svazku však přišel konec. Začal se těšit na miminko, které čekal s milenkou Natašou, z milenky se stala přítelkyně a po porodu se pyšnil svým synem na sociálních sítích.

Na akci Beckovské slnko měl Čekovský hodinový koncert, během nějž zazpívala i Nataša, která zrovna byla těhotná. Nastávající maminka se prý s úsměvem držela za břicho, které bylo pod volnou halenkou stejně vidět. Nataša nejdřív sledovala kapelu z hlediště a pak šla na pódium, kde odzpívala dvě písničky, během kterých se na sebe s Mariánem usmívali a láskyplně dívali.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy