TMBK: Volba ombudsmana

TMBK: Volba ombudsmana Zdroj: TMBK

TMBK: Jaromír Soukup na valentýna
TMBK: Bolt a ústavní soud o Lex babiš
TMBK: Koronavirus
TMBK: Oscarový snímek
TMBK: Komunisti vs. rock
8
Fotogalerie

Může být českým ombudsmanem Hitler nebo Voldemort? Podle grafika TMBK je to každému jedno

V poslední době se náš grafik a satirik Tomáš Břínek zaměřil na různá témata. Ve svých kolážích nešetřil nového ombudsmana Křečka, prezidenta Zemana či nejsamolibějšího moderátora Jaromíra Soukupa. Podívejte se na výběr těch nejlepších v naší fotogalerii.

Zatímco minulý týden byla většina vtípků našeho grafika TMBK zaměřená na nové sazby DPH či bouři Sabine, tentokrát tu máme celou směsici témat. Najdete tu valentýnskou samolásku Jaromíra Soukupa, obligátní koronavirus, zvolení nového ombudsmana, kauzu řidiče Boltu a slepé pasažérky i zálibu Bohuše Matuše v mladých slečnách. Vybere si tak skutečně každý.

Tomáš Břínek alias TMBK je grafik a autor satirických koláží, které vyrábí především pro sociální sítě časopisu Reflex. Nyní výběr toho nejlepšího najdete i na našem webu a ve fotogalerii výše. Jak sám TMBK říká, humor je jako Sovětský svaz – nemá hranice. Jeho satira se tedy dotýká naprosto všech a všeho. Nebere si servítky a s rychlostí i humorem chrlí obrazové koláže napříč politickým i kulturním spektrem.