TOPlist

Na Galaxy S20 si nakonec užijete 120Hz frekvenci i při plném WQHD+ rozlišení

Galaxy S20 series Buds 1

Nedávno představené smartphony z rodiny Samsung Galaxy S20 disponují Dynamic AMOLED displeji s obnovovací frekvencí 120 Hz, bohužel ta je prozatím softwarově omezena pouze při rozlišení Full HD; v nativním Quad HD rozlišení je maximem 60 Hz. Samsung zvolil toto řešení, aby zamezil nadměrnému vybíjení akumulátoru, avšak brzy zřejmě z tohoto omezení vycouvá.

Galaxy S20 series
Řada Galaxy S20

Příští aktualizace, která údajně dorazí v horizontu 1 – 3 měsíců, zpřístupní obnovovací frekvenci 120Hz i při plném rozlišení, tudíž si majitelé telefonů z řady Galaxy S20 budou moci vychutnat své displeje na maximum, byť za cenu častějšího nabíjení.

Samsungy Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra 5G si můžete už nyní předobjednat na stránkách Mobil Pohotovosti. Novinky pořídíte na splátky bez navýšení. Můžete rovněž využít výhodný protiúčet. K modelům Galaxy S20+ a S20 Ultra 5G navíc získáte sluchátka Galaxy Buds+ zdarma.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku