Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Životní smolař Libor Bouček: Obdivuju svou třetí ženu, že to se mnou vydrží. Snad mě nevyhodí

+ Dalších 13 fotografií
Dřív se Liboru Boučkovi (39) lepila smůla na paty, každá vážnější známost od něj dřív nebo později odešla, takže si o to víc váží manželky Gabriely, která mu loni v srpnu řekla ano. Jak ale přiznal v rozhovoru pro pořad Extra Host (můžete si ho pustit ve videu na začátku článku), doufá, že tentokrát to konečně dobře dopadne.

Obdiv

„Na mé ženě je nejobdivuhodnější to, že to se mnou vydrží. Už tu byly různé takové, které to nevydržely,“ prozradil mimo jiné Libor v rozhovoru, v němž z jeho úst zazněla spousta legrácek pronášených se smrtelně vážným výrazem ve tváři. Některé věci ale říkal bez legrace.

„Doufám, že za deset let budou dominantní součásti domácnosti neměnné, že budeme pořád ve stejném složení. To znamená, že mě žena nevyhodí,“ prohlásil dojemně Libor Bouček (39). Jeho první manželkou byla slovenská moderátorka Mariana Ďurianová, rozvedli se po půl roce. V roce 2009 si vzal advokátku a tenistku Janu Hlaváčkovou. Po čtyřech letech šli od sebe.

Čtěte také: Libor Bouček už s ženou mluví o těhotenství

Záchrana od Claudie

Co Libor Bouček řekl o zkušenostech s Evou Decastelo, kterou při rozhovoru odboural tak, že úplně ztratila nit? Jak spíkr, sportovní komentátor a dabér bojuje s pocitem, že je na světě jen nakrátko? Proč o sobě tvrdí, že kromě schopnosti dobře mluvit, což podle něj klidně nemusí být um, ale příznak vážné nemoci, vůbec nic neumí? Kolik plánuje dětí?

Jak se v 18 letech poznal s kouzelníkem Davidem Copperfieldem Jak ho před hněvem mága zachránila Claudia Schiffer Jakým způsobem se před moderováním rozmlouvá?

Leoš

Proč práci moderátora přirovnává k instalatéřině? Jaký je podle něj Leoš Mareš (43) a jaký mají vztah?

Na všechny tyto otázky i mnoho dalších Libor Bouček otevřeně odpovídá moderátorce Evě Decastelo (41) na začátku článku ve videu s pořadem, jehož partnerem je vzhledem k moderátorově vizáži příhodná luxusní péče o vousy Byjome

Další díl pořadu Extra Host přineseme v neděli 23. února 2020.

Předchozí díly

Všechny části pořadu zde

Výběr z předchozích dílů:

Související články

Další články

Nejnovější kauzy