Tragédie v Plzni: Dívka zůstane bez maminky (†39)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tragédie v Plzni: Dívka zůstane bez maminky (†39)!

Záchranný vůz na místě neštěstí.
Záchranný vůz na místě neštěstí. (Blesk.cz - Zbyněk Schnapka)

Vrhla se za svojí holčičkou (10), která vypadla z okna v 5. patře! Zatímco je ale její dcerka mimo ohrožení života, přišla smutná zpráva. Dívčina máma (39) zemřela.

Žena utrpěla při pádu vážné zranění, zvláště hlavy. Její smrt potvrdila policejní mluvčí Ivana Jelínková. „Jiné informace s ohledem na rodinu nebudeme poskytovat,“ řekla Jelínková.

Sebevražda či náhoda
Dívka je mimo ohrožení života. „Je ve stabilizovaném stavu,“ sdělila mluvčí Fakultní nemocnice v Plzni Gabriela Levorová. Nikdo zatím přesně neví, co se v bytě stalo. „Zjišťujeme veškeré okolnosti tak, abychom mohli s jistotou říci, zda se jednalo o sebevraždu, nešťastnou náhodu či úmyslný trestný čin,“ řekla policejní mluvčí Ivana Jelínková.

Vážná nemoc?
Za tragédií může být to, že dívka má mít údajně zdravotní problémy. „Matka mi řekla, že dívka je nemocná, co jí konkrétně je, ale neprozradila, jen se rozplakala,“ řekla sousedka.

Nevnímala, pak skočila
Když záchranáři ošetřovali pod panelákem dívku, v okně nad nimi stála její matka. „Byli jsme v dopadové zóně. Já pak běžel nahoru vystřídat kolegu, který na ženu mluvil. Kontakt s ní se ale navázat nepodařilo. Nereagovala, byla mimo a nejspíš mě vůbec nevnímala. Trvalo to asi 10 minut. Pak skočila,“ uvedl inspektor provozu záchranky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.