Markéta a Patrik Děrgelovi spolu před kamerou: Raději se hádají, než milují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Markéta a Patrik Děrgelovi spolu před kamerou: Raději se hádají, než milují!

Markéta a Patrik se znají již šest let, ale vzali se až v loňském létě.
Markéta a Patrik se znají již šest let, ale vzali se až v loňském létě. (Foto Aha! – David Kundrát)

Hádky jim jdou lépe než líbání. Tedy alespoň před kamerou. Markéta (32) a Patrik (30) Děrgelovi společně v Ordinaci ztvárňují manželský pár. Nečekali však, co jim bude dělat největší problém...

„Prvně hraji sympatickou holku,“ radovala se Markéta. A to nebylo jediné poprvé, které jí role mladé lékařky Táni přinesla. Konečně si před kamerou vyzkoušela, jaké to je hrát s manželem.

 Poprvé na place
 „Opravdu jsme spolu nikdy nehráli. Jen jednou Patrik zaskakoval v představení, ve kterém jsem vystupovala, ale to se snad ani nedá počítat. A když jsme se měli v něčem potkat ještě na škole, nakonec se z toho Patrik nějak vykroutil. Takže Ordinace je naše společná premiéra,“ prozradila herečka a maminka tříletého Vavřince.

Veřejné polibky
Překvapivě mají ale manželé největší problém s polibky a něžnostmi před kamerou. „No, když si dáme pusu doma, tak to vidí maximálně soused. A tady to vidí těch lidí trochu víc!“ smál se Patrik. „Kdybychom hráli kamarády, asi by to bylo snazší. Je to zvláštní, natáčení intimních scén mi připadá jako divný druh voyerismu. Točit hádky nám jde asi líp,“ přidala jeho žena. A Patrik jí hned přitakal: „Hádky máme rádi, to je bomba, ty nám jdou!“ Seriáloví manželé Márovi řeší velké partnerské problémy způsobené Táninou nevěrou. Zda jejich láska na obrazovce obstojí, se diváci mohou přesvědčit každé úterý a čtvrtek ve 20.20 hod. na Nově.

Děrgelovi v Ordinaci: Radši se hádáme než líbáme!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.