Mařenka z Arabely Ševčíková (50): Ponížení, pak luxus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mařenka z Arabely Ševčíková (50): Ponížení, pak luxus!

Hana Igonda Ševčíková
Hana Igonda Ševčíková (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Roman Souček, Ladislav Křivan, Jakub Ludvík, archiv TV Nova, ara)

Mařenka z pokračování Arabely se nevdala za Honzíka, ale urostlého slovenského herce s exoticky znějícím jménem Marko Igonda (46). Přestože je dnes Hanka Igonda Ševčíková (50) po jeho boku šťastná a říká, že by za jejich krásný vztah měla platit daň z luxusu, zpočátku to tak nevypadalo. „Cítila jsem se poníženě,“ přiznala dokonce herečka.

První setkání se odehrálo před více než dvaceti lety v Bratislavě. Rozvedenou herečku upoutal student herectví, který seděl u stolu vedle ní. Myslela si ale, že je zadaný, takže si s ním nic nezačala.

Nevěděla, na čem je...
Po třech týdnech přijel Marko do Prahy odehrát představení v Národním divadle. A protože tam dorazil o den dřív, pozval Hanku na kávu. „Marko byl první muž v mém životě, se kterým jsem nikdy nevěděla, na čem jsem. Povídali jsme si o všem možném, ale ne o vzájemných sympatiích,“ popsala herečka počátky jejich vztahu Blesku pro ženy.

Co tady dělám?
Čtyři dny před Štědrým dnem odjela s kamarádem na Slovensko a ubytovali se na vysokoškolské koleji, kde bydlel i Marko. Strávila tam s ním celé tři dny a o začínajícím vztahu už nemohlo být pochyb. Pak se ale stalo něco, co ji vykolejilo. „Když jsem se ho zeptala, kde oslaví Silvestra, dělal drahoty, že neví. Cítila jsem se trochu poníženě. Říkala jsem si, je mi třicet, co tady vlastně dělám?“ svěřila se Hanka.

Oslava lásky
Nicméně Marko na Silvestra nakonec dorazil a po roce dostala snubní prstýnek. „Jeden můj kamarád nazval naši svatbu oslavami lásky,“ zavzpomínal Marko, který hraje jednu z hlavních rolí v novém slovenském filmu Sviňa. Na premiéru ho doprovodila i Hanka, která včera slavila kulaté 50. narozeniny. Oba zářili štěstím a láskou. „Za náš krásný vztah bych měla platit daň z luxusu,“ prohlásila herečka.

Pořád na cestách
Marko kvůli práci neustále pendluje mezi Prahou, Žilinou a Budapeští. Zahrál si mj. v seriálu Modrý kód, kde ztvárnil roli razantního doktora Mariána Klimky. S Hankou vychovává dceru Máriu Anetu Elu (12). ,,Doma máme jednu čertici a musím říct, že Marko je lepší otec než v seriálu,“ tvrdí Hanka. To, že je její manžel věčně na cestách, ji prý netrápí. „Mám už nějaké životní zkušenosti. Neřeším, kdy Marka uvidím. Chci jen vědět, že existuje a že mě má rád. Potom je jedno, kde je. Je mnoho párů, které spolu jsou denně, usínají vedle sebe, a přesto jsou si vzdálené,“ míní Ševčíková.

Mařenka z Arabely Ševčíková musela odejít z Národního! Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.