TOPlist

Takhle má vypadat levný Pixel 4A. Podívejte se na detailní snímky

google pixel 4a smartphone render 1

Pixel 4A je nadcházející chytrý telefon od Googlu, jehož hlavním lákadlem by měla být dostupná cena. Zařízení by mělo být představeno na vývojářské konferenci Google I/O, která se koná 12. až 14. května ve městě Mountain View v Kalifornii. První obrázky očekávaného zařízení se objevily už loni v prosinci, s novou várkou obrázků nyní přichází server LetsGoDigital.

Zveřejněné rendery, jejichž autorem je designér Jermaine Smit, se shodují s obrázky z prosincového úniku. Dost možná se tak díváme na skutečný vzhled Pixelu 4A, byť se pochopitelně nejedná o oficiální materiály od Googlu. V přiloženém videu si můžete povedené rendery prohlédnout v celé kráse.

Pixel 4A: očekávaná hardwarová výbava

Na základě dřívějších úniků očekáváme, že Pixel 4A nabídne 5,7 či 5,8palcový displej s otvorem pro selfie kamerku v levém horním rohu. O chod zařízení by se měl starat čipset Qualcomm Snapdragon 730, nebo 765, které budou sekundovat 4 GB RAM. Zájemci o základní model si budou muset vystačit s interním uložištěm o velikosti 64 GB. Mezi další specifikace patří fotoaparát s rozlišením 12,2Mpx, podpora 5G sítí, USB-C či 3,5mm sluchátkový jack.

Autor článku Marek Bartík
Marek Bartík
Redaktor serveru SMARTmania.cz a brněnský student. Vedle toho velký fanoušek videoher, jehož nepřestává udivovat jejich překotný vývoj. Svět kolem nás plyne takovou rychlostí, že se za ním mnohdy nestačíme otáčet, čímž se pro nás stává nepostižitelným.

Kapitoly článku