Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Srdcervoucí nahrávka obletěla svět: Šikanovaný chlapec naříká, že chce umřít

Nahrávka je velmi bolestivá.
Zdroj: Facebook Yarraka Bayles
bolest
Jaké následky může mít šikana malého školáka, se dozvídá celý svět prostřednictvím šokující nahrávky, na které šikanovaný chlapec naříká, že se chce zabít. Situaci, ve které by se nechtěl ocitnout žádný rodič, natočila přímo matka devítiletého chlapce, který se stal ve škole terčem útočníků. Video otřáslo celým internetem, sdílí ho i celebrity, které vyjadřují matce a synovi svou podporu.

Na nahrávce, která zasáhne úplně každého, prosí devítiletý Quaden, který trpí dwarfismem, aby mu vlastní matka pomohla skončit se životem.

Raději chci umřít

Australanka Yarraka Bayles byla přivolána do školy kvůli opakované šikaně svého syna. Škola s tím ale doposud nemínila nic dělat, a tak zoufalá matka natočila zdrceného syna, který naříká, že chce raději zemřít.

"Právě jsem vyzvedla svého syna ze školy. Volal mi ředitel, že syn se stal opět obětí šikany a já chci, aby lidé věděli! Rodičové, vychovatelé, učitelé, takovýto dopad má šikana! Už nevím, co s tím mám dělat," rozčíleně komentuje matka video, na kterém ji syn žádá, aby mu přinesla lano, na kterém se chce oběsit. "Podej mi lano, zabiju se sám. Chci se bodnout do srdce. Chci umřít teď hned. Chci, aby mě někdo zabil," prosí nešťastné dítě maminku.

Sdílení pomohlo

Škola se od problému distancovala a nechtěla problém řešit. Díky sociálním sítím se ale nahrávka rychle šířila a dostala se i mezi celebrity, které vyjadřují zoufalé matce i postiženému synovi svou podporu. Sdílené video přimělo i školu, která je nyní pod palbou kritiky, aby sjednala nápravu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy