Nový iPad Pro s 3D fotoaparátem již ve výrobě

Nový iPad Pro s 3D fotoaparátem již ve výrobě
2020-02-21T11:30:09+02:00
• 21. 2. 2020

Dle nejnovějších informací od spolehlivého zdroje Digitimes je chystaný iPad Pro již částečně ve výrobě. Apple se totiž chystá představit tuto novou generaci již příští měsíc v březnu. Kvůli koronaviru budou ale z počátku dodávky nového iPadu Pro dost omezené.

iPad Pro 2020 již ve výrobě

Poslední spekulace také zmiňují, že nový iPad Pro má dostat kromě trojitého fotoaparátu z iPhonu 11 Pro také Time-Of-Flight senzor pro snímání okolí ve 3D. Pokud tomu tak opravdu bude, jedná se o jistou změnu strategie. Většinou bývají novinky představeny u iPhonů a teprve posléze míří na tablety iPad.

Dodavatelský řetězec začal již určité součástky pro nový iPad Pro vyrábět již minulý měsíc. Samotné skládání mělo začít po novém čínském roce, kvůli koronaviru ale dochází ke zpoždění. Finalizovat iPady dohromady se tak má začít až v březnu. Plná produkce s očekávanými 3 miliony kusů za měsíc má pak nastat až v dubnu.

Je poněkud zvláštní, že některé spekulace hovoří o příchodu iPadu Pro s 5G a procesorem Apple A14X již letos na podzim. Pokud Apple nyní v březnu představí nový iPad Pro, nebude mít již motivaci představovat další na podzim. Rozestup mezi generacemi je totiž obvykle 1,5 roku.

Zdroje: 9to5mac.com, digitimes.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat