Godla z Ordinace: 58 tisíc za seriál, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Godla z Ordinace: 58 tisíc za seriál, ale...

V seriálu Most! dostal první životní šanci a zúročil ji.
V seriálu Most! dostal první životní šanci a zúročil ji. (TV Nova, ČT)

Má příjem, na který průměrný Čech nedosáhne. Přesto si rozhodně nemůže vyskakovat. Romský herec Zdeněk Godla (44), který se proslavil rolí popeláře Franty v seriálu Most!, totiž bude od března muset každý měsíc ihned odevzdat drtivou část vydělaných peněz na splacení svých závazků. 

Herec totiž »visí«, kam se podívá. Dluhy „nasekaly“ podle deníku Blesk spolu s manželkou Janou (38). Jejich celková výše je odhadnutá na 1,5 milionu korun.  A jelikož nemají podle dostupných dokumentů žádný majetek, který by mohli prodat a dluhy tím zalepit, poslední možností bylo vyhlášení osobního bankrotu.

„Insolvenční správkyně navrhla pouze zpeněžit deponované částky sražených příjmů z invalidního důchodu a ze smlouvy o vytvoření uměleckého díla. Jiný majetek ke zpeněžení insolvenční správkyně nenavrhla vydat. Protože dlužník nevlastní hodnotnější majetek, nebude žádný dlužníkův majetek vydán ke zpeněžení,“ stojí v usnesení Krajského soudu v Ústí nad Labem.

Herec toto rozhodnutí pro Blesk okomentoval následovně: „Vše je na dobré cestě.“ Oddlužení jim pak mělo být schváleno na dobu 5 let. Jenže je dost možné, že jeho spokojená reakce nebylo opřená o reálný měsíční výpočet toho, kolik jim na živobytí skutečně zbude.

Za předpokladu, že jeho současný měsíční příjem v seriálu Ordinace představuje momentálně asi 58 tisíc korun, a jeho manželka  by měla pobírat na invalidním důchodu 9 831 korun, znamená to, že jejich společný příjem je celkově 67 831 Kč. Jenže z nich ovšem musejí většinu podle splátkového kalendáře poslat svým věřitelům. Měsíční splátka totiž měla být stanovena na 41 479 Kč, jak uvádí citovaný deník. Za předpokladu, že jim 15 tisíc „spolkne“ ještě nájemné, je pak snadné odvodit, že jim na celkový měsíční provoz zůstane jen něco málo přes 11 tisíc korun. A to zase taková hitparáda není.

Video je jeho exekucích i fáru za miliony zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.