Bitva o majetek Kramára a jeho ex: Nečekaný krok bývalé ženy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bitva o majetek Kramára a jeho ex: Nečekaný krok bývalé ženy

Maroš Kramár je rozvedený!
Maroš Kramár je rozvedený! (archiv Blesk)

Rozvod Maroše Kramára (60) a jeho bývalé ženy Nataši Nikitinové (52) neproběhl zrovna hladce. Exmanželka byla svého času pěkně naštvaná. Dokonce odmítla jejich společný dům a raději ho nechala manželovi. Co ji k tomu vedlo?

Když se známý svůdník žen rozhodl roku 1999 pojmout za manželku kudrnatou právničku Natašu, bylo to pro jeho fanynky velké překvapení. Nakonec neuplynulo ani dvacet let a milostné romanci byl konec. Už před tím se ale podle slovenského webu Šarm často spekulovalo  o tom, že jejich soužití mívá velké propady a že mu pomalu a jistě zvoní umíráček. Nakonec se tak stalo a posledním hřebíčkem do rakve za manželstvím pak byl konečný verdikt právníků.

Umění investovat

Kromě toho, že měl herec dar uhranout leckterou krásku, disponoval i talentem na skupování domů a bytů. Díky tomu má i pěknou sbírku nemovitostí na velmi atraktivních adresách. V jejich pořizování sehrála důležitou roli nejspíš právě i jeho manželka, která, kromě toho, že se vyzná v zákonech, zároveň pochází z dobře situované rodiny a tím pádem měla slušné povědomí o tom, jaké lokality jsou potencionálně výhodné.

Jenže s koncem manželství nastal i čas dělení. Kromě bytů na velmi exkluzivních adresách byla pýchou Kramára, jeho bývalé ženy a jejich tří dětí i vila v obci Rovinka nedaleko hlavního města, kterou právníci „přiklepli“ nakonec hercovi. Ačkoliv se její cena bez vnitřního vybavení odhaduje na cca 12,5 milionu a navíc těsně navazuje na břeh rekreačního jezera Nové Košariská I., ráj na zemi má teď  ve vlastnictví jen Kramár, třebaže byl dům dříve ve společném jmění manželů.

Jaký je důvod takového právního kroku? Údajně to, že zde byl herec načapaný se svojí novou milenkou a zároveň manažerkou Inou, a že jeho bývalá žena takový prostor zkrátka už odmítala obývat. „Můžu říct jen to, že se držím pravidla, že svoje soukromí nebudu nijak komentovat. Děkuji za váš zájem, ale necháme to tak, jak to je. Je mi dobře, takže je zbytečné cokoliv říkat,“ vysvětlila jen stručně webu Šarm Nataša Nikitinová.



Přečtěte si
-bello-
23. 2. 2020 • 21:47

evka.hanzl...@...
nemluv za " většinu ", když mluvíš za sebe.Nikdy se neschovávej za většinu, to jsou fígle ( promiň) primitivů. Máš-li názor, je jen tvůj a tak ho taky prezentuj!

Uživatel_5404086
23. 2. 2020 • 12:52

Proč se tady napadáte, není to zbytečné? Většina Čechů má ráda Slováky a většina Slováků má ráda Čechy . A tak to má být. Pro mě osobně byla dovolená na Slovensku vždycky úžasná. Potkávala jsem jen milé, vstřícné lidi

-bello-
23. 2. 2020 • 12:06

zuzu220
píšeš doslova " som taká šťastná že už s vami nemáme nič spoločné "
Tak si to v mozku přeber a neotravuj , protože ty řeči nikam nevedou. Nevím, jestli to moje sdělení kapacitně pobíráš, ale kdyby nebylo samolibého Masaryka, měli jste možnost, Vy Slováci z Horních Uher , mít od začátku " svůj " vlastní stát " vlastními silami " vybudovaným , nikdy potupně nikým dotovaným , tedy nic s Čechy společným. Ale když jsi šťastná, že s námi Čechy nemáte Vy Slováci už nic nic společného, pak vysvětli, proč jste v Praze a v Česku v tak převelikém množství.
Žádám tě, nech Čechy na pokoji, protože tobě, tvým rodičům, tvým prarodičům a tvé " krajině " skutečně 80 let pomáhali svým rozpočtem 50:50.

terrancero...@...
23. 2. 2020 • 11:56

www.GetMeets.Com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.