TOPlist

Červená se line záře: Galaxy S20+ a Galaxy Buds+ ve stylové barvě

galaxy s20 red 1

Nedávno představené smartphony řady Samsung Galaxy S20 se ještě nezačaly prodávat, a jejich korejský výrobce už přispěchal s novou, sytě červenou barevnou variantou.

Nová barva se jmenuje Jennie Red, a zatím je dostupná pouze u prostředního modelu Galaxy S20+ prodávaného u operátora Korea Telecom. U něj lze sehnat i sluchátka Galaxy Buds+ ve stejné barevné variantě.

buds red

Červený Samsung Galaxy S20+ má identické vnitřnosti jako ostatní barevné verze, jedinou odlišností je tak jeho zevnějšek.

Samsungy Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra 5G si můžete už nyní předobjednat na stránkách Mobil Pohotovosti. Novinky pořídíte na splátky bez navýšení. Můžete rovněž využít výhodný protiúčet. K modelům Galaxy S20+ a S20 Ultra 5G navíc získáte sluchátka Galaxy Buds+ zdarma.

Telefon je zatím dostupný pouze v Jižní Koreji, údajně však dorazí i do Evropy pod názvem Aura Red; v této barvě má být nabízen nejen Galaxy S20+, ale i základní Galaxy S20.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku