Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Český střet ve finále čtyřhry. Krejčíková bude hrát v Dubaji finále proti Strýcové

Barbora Krejčíková a Číňanka Čeng Saj-saj si zahrají v Dubaji o první společný titul ve čtyřhře. Turnajové pětky narazí v sobotním finále na Barboru Strýcovou se Sie Šu-wej.

Krejčíková, jež většinou deblové soutěže hraje po boku Kateřiny Siniakové, absolvuje v Dubaji s Čeng Saj-saj druhý turnaj. Před třemi lety v Římě vypadly ve čtvrtfinále.

Nyní v Dubaji vítěznou sérii prodloužily proti Američankám Alison Riskeové a Desirae Krawczykové, které porazily dvakrát 6:2. "Hrály jsme chytře, dobře jsme na kurtu komunikovaly a v rozhodujících chvílích byly lepší," řekla Krejčíková.

Uspěly i Strýcová se Sie Šu-wej, jež zdolaly čtvrté nasazené Dabrowskou s Čang Šuaj 7:5, 6:3. Kanaďanka s Číňankou si během celého zápasu jen třikrát udržely podání, ve druhém setu se jim to nepovedlo ani jednou.

O titul ve dvouhře se utkají Rumunka Simona Halepová s Kazaškou Jelenou Rybakinovou. Zatímco druhá hráčka světového žebříčku Halepová je letos ve finále poprvé, Rybakinová už počtvrté. Uspěla pouze v Hobartu, v Šen-čenu a v Petrohradu zápas o titul prohrála.

Čtyřhra - semifinále:

Strýcová, Sie Šu-wej (1-ČR/Tchaj-wan) - Dabrowská, Čang Šuaj (4-Kan./Čína) 7:5, 6:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články