21. února 2020 • 19:40

SESTŘIHY: Kladno padá na dno, gól Jágra nepomohl. Liberec prohrál 1:2

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUHRN | Klíčový zápas o holý extraligový život nezvládli a ponořili se hlouběji do bahna. Kladenští hokejisté nezvládli před vyprodaným stadionem veledůležitou bitvu s Pardubicemi, se kterými prohráli 2:5 a po desáté porážce v řadě padli na poslední sestupové místo tabulky. Litvínov zvládl důležitou bitvu o záchranu, když přehrál Hradec Králové 5:4 po nájezdech. Vedoucí Liberec byl zaskočen venku Olomoucí, se kterou prohrál 1:2. Šanci na poskočení na druhé místo tabulky nevyužila Plzeň, která prohrála ve Vítkovicích 1:3. Třinec si venku poradil s Karlovými Vary, který rozstřílel 6:2.



Z V VP PP P Skóre B
1. Liberec 52 30 5 2 15 179:131 102
2. Třinec 52 27 4 4 17 163:125 93
3. Sparta 52 21 14 1 16 174:145 92
4. M. Boleslav 52 22 10 6 14 155:124 92
5. Plzeň 52 27 2 7 16 162:142 92
6. Brno 52 21 5 6 20 143:156 79
7. Olomouc 52 20 5 7 20 123:129 77
8. Mountfield 52 19 5 7 21 130:136 74
9. K. Vary 52 16 9 5 22 174:168 71
10. Zlín 52 19 4 5 24 151:151 70
11. Pardubice 52 16 3 10 23 121:160 64
12. Vítkovice 52 14 8 5 25 134:175 63
13. Litvínov 52 16 3 9 24 153:173 63
14. Kladno 52 16 3 6 27 130:177 60
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

Návrat Godly ani trefa legendy neodvrátila 10. porážku v řadě

Do sestavy domácích se po čtyřzápasové pauze zaviněné zraněním vrátila brankářská jednička Godla a pro Rytíře to byla psychická vzpruha. Po opatrnějším úvodu se do první výraznější šance dostal v 6. minutě Vampola, ale neuspěl stejně jako na druhé straně Zacharčuk.

Střelecky aktivnější byli hosté, blíže k brance však bylo Kladno. Zatímco Godlu vystrašil jen Vondrka, jenž místo zakončení ještě přihrával, Kantora prověřil Austin. Redlich poté v 15. minutě trefil tyč.

Ve druhé třetině se již bezbrankový stav změnil. Po několika šancích na obou stranách skórovali jako první hosté. Šest sekund po skončení přesilové hry otevřel skóre osamocený Látal. Podruhé se Dynamo prosadilo o dvě minuty později, když v oslabení udeřil Harju, jenž vyjel zpoza Godlovy branky a stejně jako Látal si připsal sedmou trefu sezony.

Hned na začátku závěrečné dvacetiminutovky se snažil individuální akcí snížit Jágr, ale Kantor byl opět připraven. Ve 42. minutě navíc překvapil Godlu střelou od modré čáry Mikuš a přiblížil Východočechy důležité výhře. Rytíři ale nesložili zbraně a v přesilovce se jim podařilo snížit. Austinovu střelu dorazil Zikmund.

Pardubice ale získaly tříbrankový náskok brzy zpět. Kousal sice trefil v přesilovce jen tyč, v 53. minutě však Godlu překonal počtvrté Svačina. Jágr sice dokázal opět snížit, čtrnáctý gól kladenské legendy však domácím k obratu nepomohl. Poslední slovo měl naopak Tybor, při jehož gólu si navíc Godla zřejmě obnovil zranění.

Ohlasy trenérů

David Čermák (Kladno): "Jsme zklamaní, nezvládli jsme důležitý zápas. Myslím si, že jsme měli dobrý vstup do utkání. Tak pět šest minut. Potom ale začaly být Pardubice aktivnější, my jsme se nedostali do tlaku, neměli šance. Pardubice, i když daly šťastné góly, tak byly lepší. Sérii porážek se snažíme stále zlomit, ale s každou další prohrou je to těžší a těžší. Do každého zápasu jdeme s tím, že to zlomíme, ale zatím se to nedaří."

Michal Mikeska (Pardubice): "Potěšil nás výsledek, pro který jsme si jeli. Dostali jsme se k němu skvělou hrou od první do 60. minuty, s výjimkou třetí třetiny, kdy jsme zbytečným technickým přestupkem dostali domácí do hry gólem v oslabení. Dělali jsme přesně, co jsme chtěli, a podali jsme naprosto fantastický výkon ve všech pásmech. Šli jsme si za vítězstvím. Vyhráli jsme čtvrté utkání v řadě, což u nás v posledních letech nebylo zvykem. Hrajeme dobře a jen se to potvrdilo, že jsme na nějaké vlně a hrajeme to, co chceme a máme."

SESTŘIH: Kladno - Pardubice 2:5. Očekávaný souboj o záchranu ovládlo Dynamo
Video se připravuje ...

Kouč Lidický po další prohře Kladna: Nemůžeme se z toho dostat, prostě nám to nejde
Video se připravuje ...

Náš gól v oslabení byl pro Kladno hřebíkem, zhodnotil s úsměvem kouč Pardubic
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 48:16. Zikmund, 54:13. Jágr

Hosté: 31:30. Látal, 33:39. Harju, 41:34. Mikuš, 52:24. Svačina, 56:13. Tybor

Sestavy

Domácí: Godla (57. Cikánek) – Austin, Nash, Kehar, Lakos, Zelingr, Barinka (A) – Zikmund, Vampola, Jágr – Redlich, Machač, J. Strnad (C) – O'Donnell, Stach, Melka – Hovorka, T. Kaut, Hajný – Š. Bláha.

Hosté: Kantor (Kacetl) – Mikuš, J. Zdráhal, S. Zacharčuk, J. Kolář (C), T. Voráček, Holland, Oliva – Vondrka, R. Kousal, Tybor – Mandát (A), Poulíček, Svačina – Kusý, Harju, Látal – Blümel, Rolinek (A), Paulovič.

Rozhodčí

Lacina, Hodek – Lhotský, Svoboda

Stadion

ČEZ stadion, Kladno

Návštěva

5 200 diváků

Rytíři Kladno Vše o klubu ZDE

HC Dynamo Pardubice Vše o klubu ZDE

Bek Doudera složil Energii dvěma góly

Od úvodního vhazování duelu týmů z hrany první šestky se hrál ofenzivní hokej. Hosté se ujali vedení již ve třetí minutě, když Stránský střelou mezi betony využil přesilovou hru při vyloučení Emingera. Západočeši odpověděli stejnou mincí o tři minuty později, a to při vyloučení autora úvodní branky. Střelu Stříteského od modré čáry tečoval Gríger.

Vývoj zápasu mohl otočit Kohout, ale jeho nájezd zlikvidoval pozorný gólman Kváča. V deváté minutě po Douderově střele neudržel strážce domácí branky Bednář puk ve své náruči a pro Vránu už nebylo problémem vrátit vedení na stranu Ocelářů. Kuriózní situace nastala ve 14. minutě, když puk vyhozený hosty takřka přes celé kluziště zazvonil o tyč domácí branky.

Šance na srovnání se pak naskytla Polákovi, který dnes hrál jubilejní 200. extraligový zápas, ale ani on v samostatném úniku na hostujícího gólmana nevyzrál. V 19. minutě naopak napřáhl Galvinš za modrou čárou a jeho střela skončila potřetí za dnes nepříliš jistým Bednářem.

Třinec si do poloviny utkání udržoval převahu, kterou potvrdil ve 28. minutě gólovou střelou od modré čáry Gernát. Po čtvrté inkasované brance - i s přispěním častých vyloučení Ocelářů - zvýšili Karlovarští aktivitu. Povzbudila je navíc trefa naděje, když ve 31. minutě prudkou střelou z prostoru mezi kruhy snížil obránce Eminger.

Další velkou příležitost ke zkorigování nepříznivého stavu zápasu měl při přečíslení dvou na jednoho opět Polák, ale jeho přihrávku na najíždějícího Šika obětavě zlikvidoval třinecký obránce.

Závěrečná dvacetiminutovka již probíhala zcela v režii Třince. Nejdříve ve 47. minutě prostřelil Bednáře popáté Doudera. A ten samý hráč v 52. minutě využil přesilovku pět na tři po zkratu karlovarského Vondráčka, který po úderu do oblasti hlavy a krku obdržel od rozhodčích trest na pět minut a navrch i osobní trest do konce utkání.

Ohlasy trenérů

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): "V zápase bylo několik momentů, které rozhodly. Prvním byl ne zrovna ideální vstup do utkání, první třetinu jsme měli odehrát lepším výsledkem a menším rozdílem. Měli jsme několik šancí, které jsme nevyužili, dostali jsme laciné branky, Třinec se dostal poměrně lehce do vedení. Poté za stavu 2:4, kdy jsme se zlepšili, zatlačili jsme, jsme nevyužili přesilové hry a nedotáhli jsme se blíž. Potom jsme těžko mohli ve třech lidech vzdorovat také ofenzivní síle, jakou má Třinec."

Marek Zadina (Třinec): "Myslím, že jsme dnes odehráli velmi dobré utkání. Věděli jsme, že domácí mančaft hraje doma velmi dobře, připravili jsme se na něj, věděli jsme, že mají velmi dobrý přechod z obranné fáze do útočné, výborně bruslí a to jsme dnes eliminovali. Velmi dobře jsme odehráli útočném pásmo, kde jsme soupeře eliminovali. Dali jsme góly v přesilovce, prosadili se obránci, ti pomohli týmu k vítězství."

SESTŘIH: Karlovy Vary - Třinec 2:6. Přestřelka pro Oceláře, dvěma góly a asistencí pomohl k výhře Doudera
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 05:13. Gríger, 30:49. Eminger

Hosté: 02:35. M. Stránský, 08:54. P. Vrána, 18:42. Galvinš, 27:11. Gernát, 46:32. M. Doudera, 51:08. M. Doudera

Sestavy

Domácí: Bednář (Hamrla) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger, D. Mikyska – T. Rachůnek (C), Gríger, Flek – Kohout, Vildumetz, O. Beránek – V. Polák (A), T. Mikúš, Šik – Koblasa, Černoch, Vondráček.

Hosté: Kváča (Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, Galvinš, D. Musil, M. Adámek, Kundrátek – M. Stránský, P. Vrána, Martin Růžička (A) – Hrňa, Marcinko, Chmielewski – Hrehorčák, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (C), Novotný, Dravecký (A) – Polanský.

Rozhodčí

Pražák, Šindel – Gerát, Hynek

Stadion

KV Arena, Karlovy Vary

Návštěva

4048 diváků

HC Energie Karlovy Vary Vše o klubu ZDE

HC Oceláři Třinec Vše o klubu ZDE

Gulaš vystřelil 33. gól, pro výhru Vítkovic ale lépe pálil Mallet

První třetina přinesla vyrovnanou bitvu, ve které ale více gólových možností měli domácí. Už ve čtvrté minutě poslal parádním pasem Hruška do sóla Šišovského, ale jeho bekhendovou kličku Frodl kryl. Odkrytá branka zívala v sedmé minutě rovněž na Tršku, ten však z brankoviště puk do sítě dostat nedovedl.

Gól ale mohl padnout i na druhé straně. Domácí si v 16. minutě špatně rozebrali střední pásmo a průnik osamoceného Mertla zlikvidoval až Svoboda. Vzápětí si ostravská hala zbytečně zabouřila nadšením, protože Lakatoš tečoval puk do branky nad úrovní ramen.

Když Schleiss ve 24. minutě promarnil i další vítkovickou šanci, stihl Ostravany trest. Prakticky z protiakce využili Bukartsovy chyby Mertl s Gulašem, který překonal Svobodu a zaznamenal 33. gól v ročníku. Domácí však kontrovali poměrně rychle a po pěti minutách vyrovnal pohotovým volejem Mallet.

Hra i šance se nadále přelévaly. Werbik mohl v 33. minutě skóre otočit, ale jeho pokus zmařil Frodl. Ujal se až Romanův únik, který v čase 40:55 skončil druhým gólem.

Záhy se domácím mohlo dýchat ještě lépe, ale Kubalík překombinoval přečíslení tři na jednoho. Koncovku si Plzeň zkomplikovala zbytečným vyloučením v 57. minutě. Po oslabení ještě stihla na poslední minutu odvolat Frodla z branky, tu však devět sekund před koncem trefil Mallet.

Ohlasy trenérů

Mojmír Trličík (Vítkovice): "Do zápasu jsme vstoupili nervózně. S důležitostí, že potřebujeme body. Přesto jsme měli šance, které jsme bohužel neproměnili. Tři body jsou výsledkem skvělého výkonu gólmana Svobody a touhy, snahy a obětavosti jít za vítězstvím."

Jiří Hanzlík (Plzeň): "Pokračovali jsme v našich bezkrevných výkonech venku. Individuální výkony většiny hráčů jsou špatné. Jestli neprojeví nějakou sebereflexi, tak pro nás sezona brzy skončí."

SESTŘIH: Vítkovice - Plzeň 3:1. Gulaš dal 33. gól v sezoně, ale domácí otočili skóre dvěma brankami
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 29:32. Mallet, 40:55. O. Roman, 59:51. Mallet

Hosté: 24:57. Gulaš

Sestavy

Domácí: Mi. Svoboda (Dolejš) – Štencel, Trška, L. Kovář, Dudas, Výtisk (C), R. Černý, Gregorc – Šišovský, Hruška, Schleiss – Roberts Bukarts, O. Roman, Lakatoš (A) – Dej (A), R. Veselý, Mallet – Dočekal, Werbik, T. Kubalík.

Hosté: Frodl (Tomáš Král) – Pulpán (A), Čerešňák, Jank, Jánošík, Vráblík, L. Kaňák, Houdek – Rob, Mertl (A), Gulaš (C) – Straka, Kodýtek, P. Zdráhal – Kantner, Heřman, Pour – Vracovský, Kolda, Malát.

Rozhodčí

Hradil, Kubičík – Gebauer, Lederer

Stadion

Ostravar aréna

Návštěva

5 325 diváků

HC VÍTKOVICE RIDERA Vše o klubu ZDE

HC Škoda Plzeň Vše o klubu ZDE

Po divoké přestřelce slaví stoupající Verva

Domácí šli do vedení ve třetí minutě. Miškář přihrál Cingelovi, který ranou z první překonal Januse. Za 109 vteřin zvýšil v početní výhodě Jergl, který tečoval Eklundovo nahození od modré. O chvilku později mohl přidat třetí gól Hradce Králové při samostatném úniku Koukal, který však trefil pouze tyč.

Místo toho se radovali hosté. Helt vyřešil přečíslení dva na jednoho přihrávkou na skórujícího Jarůška. Tým trenérů Růžičky a Martince v závěru úvodního dějství znovu odskočil na rozdíl dvou branek. Po kombinaci s Jerglem se prosadil Klíma.

Ve druhé třetině vycházela obě mužstva ze zajištěné obrany a soupeře nepouštěla do vážných šancí. Zdálo se, že stav zůstane po dvou třetinách stejný, jenže Verva 20 sekund před koncem prostřední části vstřelila kontaktní gól. Mazanec neudržel Moravčíkovu střelu od modré a Pospíšil snížil z dorážky.

Domácí však po půlminutě třetího dějství skórovali počtvrté. Jergl přihrál Klímovi, jenž před brankou našel osamoceného Perreta a francouzský útočník doklepl puk do prázdné branky. Ani tři Jerglovy body však Hradci Králové nepomohly.

Severočeši se nevzdali a v rozmezí 130 vteřin srovnali. Nejprve zužitkoval přesilovku kanadský útočník Mahbod a nerozhodný stav zařídil střelou zblízka někdejší královéhradecký hráč Jarůšek. V prodloužení měly oba týmy šance na rozhodnutí, ale vítěze nakonec určily až nájezdy. V nich se za hosty prosadili Hübl, Lukeš a Jarůšek.

Oba celky potvrdily, že vzájemné duely v aktuální sezoně jsou bohaté na góly. Ve třech z nich padlo dohromady 28 branek. V úterý se obě mužstva střetnou v Litvínově.

Ohlasy trenérů

Tomáš Martinec (Mountfield HK): "Věděli jsme, že pokud chceme bojovat o play off, je pro nás zápas nesmírně důležitý. Rozehráli jsme ho skvěle, vstup do zápasu, kdy jsme hned dali hned gól a chvilku totéž z přesilovky, byl výborný. Celá první třetina byla velmi dobrá, měli jsme výborný pohyb a Litvínov jsme přehrávali. Bohužel od druhé třetiny jsme vypadli z tempa, přestali jsme hrát hru, kterou jsme si řekli. Litvínov zlepšil hru a postupně zápas vyrovnal. Mrzí mě, že většina šancí a gólů Litvínova byla po našich individuálních chybách a po naší lehkovážnosti, kdy jsme ten zápas ztratili. Na penalty byl Litvínov lepší a zaslouženě vyhrál."

Jindřich Kotrla (Litvínov): "Do zápasu jsme vstoupili hrozným způsobem. Naše první třetina byla naprosto katastrofální, jedna z nejhorších v letošní sezoně. Po třetině jsme si k tomu v kabině něco řekli. Do druhé třetiny jsme vstoupili s tím, co jsme si v kabině řekli, zjednodušili jsme hru, začali jsme si to dávat za jejich obránce, začali jsme napadat, dostali jsme je pod tlak, vyrovnali jsme celou hru, dotáhli se na soupeře. Ve třetí třetině první střídání nám soupeř opět odskočil na rozdíl dvou gólů, ale zůstali jsme u stejné hry jako ve druhé třetině. Snažili jsme se soupeře dostat pod tlak, což se nám povedlo, dokázali jsme vyrovnat. V prodloužení jsme měli víc ze hry, měli jsme víc šancí a nájezdy od nás byly dneska parádní, čímž jsme získali dva body. Musím pochválit našeho gólmana (Januse), který odvedl výborný výkon."

SESTŘIH: Mountfield HK - Litvínov 4:5sn. Verva otočila zápas v Hradci, zazářil střelec Jarůšek
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 02:13. Cingel, 04:02. Jergl, 16:48. Klíma, 40:30. Perret

Hosté: 08:03. Jarůšek, 39:40. Pospíšil, 42:45. Mahbod, 44:55. Jarůšek, . V. Hübl

Sestavy

Domácí: Mazanec (s.n. Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Eklund, Cibulskis, Šidlík, F. Pavlík (A), Šalda, Čáp – Smoleňák (C), Cingel, M. Chalupa – Orsava, Lev, Žejdl – Jergl, Klíma, Perret – R. Pavlík, Koukal, Miškář.

Hosté: Janus (Honzík) – J. Říha, Moravčík, Štich (A), Ščotka (A), Kudla, Baránek, L. Doudera – Mahbod, M. Hanzl (A), Jarůšek – Jánský, V. Hübl (C), F. Lukeš – Pospíšil, Gerhát, Válek – Helt, Jurčík, Trávníček.

Rozhodčí

Obadal, Stano – Lučan, Špůr

Stadion

ČPP Aréna, Hradec Králové

Návštěva

5006 diváků

Mountfield HK Vše o klubu ZDE

HC VERVA Litvínov Vše o klubu ZDE

Mladíček v brance vychytal lídra extraligy

Teprve osmnáctiletý talent v brankovišti Hanáků čelil hned v úvodních sekundách Ordošově velké šanci. Přestože obstál, už na konci třetí minuty lovil puk ze sítě, když ho z bekhendu překonal stejně starý Rychlovský a slavil první extraligovou branku. Vzápětí ale hráli Olomoučtí přesilovku a už po 22 sekundách ji využil povedenou ranou Pavel Musil.

Z početní výhody pak nedokázali kontrovat hosté a ve 12. minutě jejich gólman Hrachovina znovu inkasoval. Nahodil našel fantastickou nahrávkou od hrazení před branku najíždějícího Klimka, jemuž stačilo jen správně nastavit hůl.

V 15. minutě měli hosté velkou příležitost k vyrovnání. Ondruškův faul znamenal trestné střílení, Bulíře při jeho pokusu ale zastavila Mokrého vyrážečka. Tomeček pak ještě zazvonil na brankovou konstrukci.

Druhá třetina změnu skóre nepřinesla. A nenabídla ani příliš vzruchu před oběma brankami. Domácí se štěstím přečkali situaci z 35. minuty, kdy nebezpečně pálil Šmíd, ale pozorně chytající debutant Mokrý si dokázal poradit. K dorážce se pak nedostal Adam Musil.

Hned v nástupu do třetí části se zaskvěl krásnou nahrávkou Pavel Musil, když z otočky vyslal do úniku Nahodila. Jeho pokus o zakončení bekhendovým blafákem zastavil betonem Hrachovina. Hostující gólman pak na konci 52. minuty udržel Severočechy ve hře při Ostřížkově šanci. Skóre se ale nakonec nezměnilo ani při závěrečné hře Liberce bez gólmana.

Ohlasy trenérů

Jan Tomajko (Olomouc): "Inkasovali jsme první gól a první dvě střídání to nebylo ono. Potom jsme se do toho postupně dostali. I když měl Liberec v první třetině střeleckou převahu, tak to byly spíš střely od modré čáry. Dobře jsme si s tím poradili a využili dva protiútoky, ze kterých jsme dali gól. Ve druhé třetině náš výkon ještě gradoval. Liberec jsme k ničemu nepustili a měli jsme šance, které jsme bohužel neproměnili. Ve třetí části nás Liberec trochu zatlačil a posledních deset minut jsme měli trochu strach o výsledek. Kluci to však odbojovali a musíme je za dnešní výkon pochválit. Lukáš je nemocný a Konrád je zraněný, ale Mokrý chytal výborně, k tomu není víc co dodat. Pochytal dost střel a byl jistý. Klobouk dolů před jeho výkonem."

Patrik Augusta (Liberec): "I přesto, že jsme vstřelili první branku, se nám začátek moc nepovedl. Soupeř hrál výborně a zaslouženě vyhrál. Od druhé třetiny eliminoval naše šance. Měli jsme jich minimum a hrozně těžko jsme se přes domácí prosazovali. Věděli jsme, že pokud v olomoucké brance nastoupí junior, tak to bude ještě těžší se přes už tak těsnou olomouckou obranu prosadit. To se ukázalo zejména ve druhé a třetí třetině, kdy jsme si nějaký tlak vytvořili, ale moc kvalitních příležitostí jsme neměli."

SESTŘIH: Olomouc - Liberec 2:1. Hanáci si vyšlápli na lídra tabulky, zazářil mladičký gólman Mokrý
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 03:37. P. Musil, 11:50. Klimek

Hosté: 02:52. Rychlovský

Sestavy

Domácí: Mokrý (Hasala) – Valenta, Škůrek (A), Ondrušek, A. Rutar (C), Vyrůbalík, Jaroměřský, Hlaváč – Klimek, Nahodil, P. Musil – Burian, J. Káňa, Irgl (A) – Ostřížek, J. Knotek, Olesz – V. Tomeček, Kolouch, Skladaný.

Hosté: Hrachovina (Schwarz) – Šmíd (A), Knot, Derner, Graborenko, Kolmann, Havlín, T. Hanousek – J. Vlach, L. Hudáček, Ordoš – Marosz, Bulíř, M. Zachar – L. Krenželok, P. Jelínek (C), A. Musil – Rychlovský, Šír, Valský.

Rozhodčí

Šír, Mrkva – Hlavatý, Rampír

Stadion

Zimní stadion Olomouc

Návštěva

4112 diváků

HC Olomouc Vše o klubu ZDE

Bílí Tygři Liberec Vše o klubu ZDE

Kanadské bodování
Hráč Tým G A KB Z +/- TM S
1. Milan Gulaš 35 41 76 52 1 38 231
2. Michal Birner 20 41 61 41 12 12 138
3. Libor Hudáček 31 29 60 50 22 24 162
4. Tomáš Rachůnek 25 27 52 51 -8 12 113
5. Martin Zaťovič 29 21 50 51 1 24 125
6. Pavol Skalický 18 27 45 51 25 50 95
7. Matěj Stránský 23 22 45 52 13 46 120
8. Brady Austin 18 25 43 52 -12 26 145
9. Roberts Bukarts 16 26 42 47 -8 42 141
10. Tomáš Mertl 16 24 40 48 -4 42 114

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud