Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Otřesená Nela Slováková má bolesti, fanoušci spekulují o rozchodu

Nela Slováková
Zdroj: archiv Nely Slovákové
+ Dalších 12 fotografií
SPLÍN
Nela Slováková (30) se na svých sociálních sítích ráda věnuje legráckám a prezentaci svého štěstí. Proto asi i řadu svých obdivovatelů šokovala, když napsala, že se má momentálně dost špatně. Není divu, že řada lidí už tápe, jestli jí to náhodou nepřestalo klapat s jejím přítelem.

Šrámy

„Častokrát je vnitřní bolest horší než ta fyzická… Ručička se vyléčí, šrámy na srdíčku zůstanou navždy,“ napsala Nela Slováková (30) depresivně na svůj Instagram a někteří její fanoušci hned začali spekulovat, jestli tím nenápadně nedává najevo to, že se jí opět nedaří v lásce.

„Úraz a podle textu rozchod v jednom dni na narozeniny? To se může stát jenom tobě jediné, tohle ani nikdo nenapodobí,“ smutnila jedna z fanynek.

Úraz

„Není to nic moc období. Ale nerozcházím se, to ne. Jen spolu nejsme moc často, má hokej, já práci, já v Brně, on v Popradě, do toho ta ruka, sama na narozeniny, tak na mě padl splín. Mám zlomené zápěstí, narovnávali mi kosti, byla to šílená bolest,“ řekla eXtra.cz na vysvětlenou brněnská influencerka.

Ta už smutnila během nedávného Valentýna, kdy ji mrzelo, že svátek všech zamilovaných také neoslavila s hokejistou Lukášem Kozákem, který musel místo utužování vztahu znovu na led.

Chmury

„Pozitivní je, že ruka se zahojí. Zaplaťpánbůh, že to není nic horšího. Jela jsem poslední kopeček na snowboardu, s kamarádem jsme dělali blbosti a pak jsem bohužel špatně spadla. Kromě snowboardu nesportuju, tím pádem teď pro mě skončil veškerý sport. Takové zvedání skleniček s něčím dobrým je dostatečný sport. Na biceps ideální,“ dodala už s náznakem lepší nálady.

Tak snad je všem jejím chmurám konec a i se svou láskou se uvidí častěji, aby to mezi nimi ještě nedejbože neskončilo špatně…

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy