Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Záporák z Ulice randí s hvězdou Ordinace: Libor Matouš si hýčká krásku se zmenšeným dekoltem

Záporák z Ulice randí s hvězdou Ordinace: Libor Matouš si hýčká krásku se zmenšeným dekoltem
Zdroj: TV Nova / Veronika Marx
+ Dalších 11 fotografií
ulice
Seriál Ulice posiluje nová tvář. Jedná se o herce Libora Matouše, který si v nekonečném seriálu zahraje pořádného floutka. V reálném životě randí se zpěvačkou a herečkou Kateřinou Marií Fialovou (22). Ta se před časem svěřila, že si kvůli zdravotním problémům nechala zmenšit svoje přírodní čtyřky.

Záporný hezoun

Dějem v Ulici pořádně zamává mladý výrostek Denis, který je zároveň novým přítelem Kristýny. Záporáka si zahraje sympaťák Libor Matouš Kristýna má i bez Denise dost problémů. Ve škole se sice zlepšila, ale ve volném čase experimentuje s lehkými drogami.

Vztah s matkou Blankou je na bodě mrazu a Kristýna doma téměř nekomunikuje. Naposledy se pokusila na mámu ušít boudu, aby se mohla přestěhovat zpět k otci do Jihlavy. Naštěstí se její rozvedení rodiče rozumně domluvili na tom, že tohle rozhodně není řešení.

Denis není vzorem hodného kluka. Právě naopak. Kristýna se v něm zhlíží a něčím ji fascinuje. "Denis je mladík, kterého široká veřejnost vnímá jako takového vyvržence ze společnosti, protože prodává marihuanu a extázi. Nevnímám ho jako drogového dealera, protože je to svým způsobem hodný kluk," řekl herec Libor Matouš o své roli.

Přítelkyně Kateřina Marie Fialová hraje v Ordinaci

Libor Matouš v reálném životě randí s krásnou herečkou a zpěvačkou Kateřinou Marií Fialovou (22), kterou si diváci mohou pamatovat z pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas nebo seriálu Ordinace v růžové zahradě

Kateřina Marie Fialová se nedávno svěřila, že si nechala zmenšit svoje přírodní čtyřky, a to hlavně kvůli zdravotním potížím. "Velká prsa mě velmi trápí již od mých třinácti let. Dokonce byla období, kdy jsem se kvůli jejich velikosti přímo nenáviděla. Vždy jsem měla pocit, že nejprve vešla moje prsa a až pak jsem vešla já. Kromě estetického hlediska mě ale trápily i zdravotní potíže, jako jsou například bolesti zad," řekla Kateřina iDnes.cz.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy