Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Ľudia sa nedokážu prestať smiať na tom, čo sa stalo tehotnej blondínke v obchode medzi zeleninou

(Zdroj: TikTok)

AUSTIN - Mechúr tehotných žien vie byť poriadne zradný. Svoje o tom vie Mallory Dolanová z amerického Texasu, ktorej "ušlo" priamo v obchode. Čaká už svoje štvrté dieťa, jej prvé tri boli počas trápneho okamihu s ňou. Manžel to však zobral s humorom a začal nahrávať video, ktoré uverejnil na TikTok. Bizarná udalosť všetkých pobavila.

Mallory pred pár dňami zašla so svojimi deťmi do supermarketu Whole Foods. Práve chcela kúpiť nejakú zeleninu, keď sa jej prihodila nepríjemná nehoda. Pomočila sa. Manžela Dana to veľmi pobavilo, preto incident zachytil na video a následne zverejnil v aplikácii TikTok. 

@dolanfambam

When you are in your third trimester with baby number four and can’t control your bladder. #mombladder #fourbabies #hemademelaugh

♬ Splish Splash - Good Timers

Zábery zachytávajú, ako sa Dolanová snažila vyhnúť Danovej kamere, pretože bola v rozpakoch. Po chvíli však dostala záchvat smiechu aj ona sama. Priznala, že si v obchode kýchla a cítila, že má vlhké nohavičky. Hneď nato si pod sebou všimla mláčku. Na jej vyčistenie použila vreckovky. "Nakoniec prišiel zamestnanec a dokonale to umyl," doplnila.

Deti nechápali, čo sa deje, ostatní nakupujúci boli tiež zmätení. Video sa stalo hitom internetu. "Keď ste v treťom mesiaci tehotenstva so štvrtým dieťaťom a nedokážete ovládať vlastný mechúr," píše sa v popisku k videu. Veľmi rýchlo získalo viac ako 14 miliónov pozretí a dva milióny pozitívnych reakcií.

Viac o téme: TrapasTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu