Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Martin Hranáč z VyVolených: Setkání s vrahem Češky (†45) na Sardinii. Věděl, že je zle

Martin Hranáč se Zdeňkou K. (†45) a jednou z jejích dcer.
Zdroj: archiv Martina Hranáče
+ Dalších 10 fotografií
VZPOMÍNKA
V sobotu ve městě Sorso na Sardinii ubodal žárlivý přítel Frank (45) svou českou přítelkyni Zdeňku K. (†40) před očima jejích dvou desetiletých dětí. Situace je o to smutnější, že podle přátel všichni tušili, že jí může ublížit. Poznal to i Martin Hranáč (37) z VyVolených, který se s dvojicí potkal.

Poznání

„Moje sestra žije na Sardinii a se Zdeňkou byly velké kamarádky. Když jí policie zavolala, co se stalo, nemohla šokem ani dýchat. Sám jsem se se Zdeňkou, jejími dcerami i tím vrahem seznámil na pláži, kam jsme pak spolu chodili každý den,“ řekl eXtra.cz Martin Hranáč, kterého si diváci mohou pamatovat z druhých VyVolených

„Hned, jak přišel ten její přítel, jsem vycítil, že je to agresor. A to se usmíval a snažil se chovat v pohodě, ale asi mám šestý smysl. I moje sestra Zdeňce na začátku říkala, že se jí ten člověk nelíbí. Bohužel jsme měli pravdu,“ lituje zavražděné známé.

Čtěte také: Desetileté dcery musely sledovat, jak jim umírá maminka

Násilí

„Den před vraždou bohužel u soudu nechala zrušit ten jeho zákaz přiblížení, byla ovlivněná jeho sladkými řečičkami a sliby,“ smutní Martin, který na svůj Instagram vydal výzvu, aby ženy neignorovaly jakékoli znaky domácího násilí. „Byl jsem v šoku z toho, kolik desítek strašných příběhů mi pak holky psaly do zpráv. Bohužel bití žen je stále hodně rozšířené,“ krčí rameny.

„Zdeňce to v Itálii vyhovovalo. Hlavně na té Sardinii jsou velmi věřící a k postiženým se tam všichni chovají naprosto úžasně. Všichni se u nich zastavují, dělají jim křížky na čele a sám jsem viděl, že kamkoli Zdeňka s malou v kočáře přišla, tak jí okamžitě chtělo pomoci hned několik lidí. To člověk v Česku nevidí,“ tvrdí Hranáč.

Čtěte také: Vrah Zdeňku bil, ale hezky se choval k dcerám, líčí přítel

Souznění

Ten také popsal, jak láskyplně se Zdeňka K. chovala k dceři, která je po mozkové obrně a je nepohyblivá. „Byla to milionová holka. Byla tak skvěle sehraná s dcerou, že té stačilo udělat jen zvuk a ona hned věděla, co malá potřebuje. Přesně poznala, co konrétně jí vadí. Teď to ta holčička bude mít v tomhle ohledu strašně těžké,“ dodal.

Čtěte také: Tisíce Italů vyšly kvůli vraždě Češky do ulic

Související články

Další články

Nejnovější kauzy