Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Tajemství Pavola Habery prozrazeno: Ignoruje SuperStar kvůli vlastním výčitkám

Pavol Habera
Zdroj: archiv TV Nova
+ Dalších 9 fotografií
SEBEKRITIKA
Role porotce v jakékoli televizní show není vůbec jednoduchá věc a své o tom ví i stálice pěvecké soutěže SuperStar Pavol Habera (57). Tenhle hudebník, jenž je jediným veteránem mezi těmi, kteří rozhodují o postupu zpěváků a zpěvaček do dalších kol, se rozhodl, že mimo natáčení bude soutěž ignorovat. Nechce totiž sám sebe trápit.

Výčitky

V posledních dnech se opět rozvířily emoce poté, co se některým lidem po odvysílání prvního dílu nové řady SuperStar nelíbilo, jak kdo z pětice porotců hodnotí adepty na vítěze. Stává se to pokaždé a zvlášť zkušený Pavol Habera už z toho důvodu odmítá sám sebe sledovat na televizní obrazovce.

„Paľo sám říkal, že se na SuperStar už dávno nekouká, protože si pak akorát vyčítá: ‚Proboha, co jsem to zase řekl? Už bych to řekl jinak.‘ S tím už ale nejde nic dělat,“ řekla eXtra.cz Patricie Pagáčová, na kterou coby nezpěvačku míří největší vlna kritiky diváků, i když podle všeho docela nespravedlivě

Lítost

Hlášky, které porotci pronášejí, jsou prostě kouzlem okamžiku, ale i jeho prokletím. Vymyslet je musí během pár vteřin, a tak logicky sem tam chybují. Nic se nedá vzít zpět a i řada dalších porotců v minulosti uznala, že některé svoje proslovy by nejradši vymazali z historie.

Tak uvidíme, jestli i v tomhle ročníku bude hodně případů, kdy budou porotci svých slov zpětně litovat…

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy