Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nevděčnice Meghan se směje královniným zákazům: Sussex Royal můžu používat

Nevděčnice Meghan se směje královniným zákazům: Sussex Royal můžu používat
Zdroj: profimedia.cz / koláž eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
Rebelie
Dohady mezi královnou Alžbětou II. (93) a Meghan Markle (38) gradují. Královna a vyšší úředníci se dohodli, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu nesmí používat na svých stránkách žádné královské označení. Meghan se ale brání tím, že legálně to ničemu nevadí. Informoval o tom deník DailyMail.

Meghan Markle a princ Harry do svých stránek Sussex Royal investovali nemalé peníze. Meghan se před svými přáteli vyjádřila tak, že ji legálně nic nebrání k užívání královského jména Sussex, i když to zakázala sama královna Alžběta II.

Končím s dramatem

Meghan si postěžovala svým nejbližším, že užívání tohoto jména by neměl být problém a že to není myšlené tak, že chtějí prodávat trička a tužky. Jeden z přátel uvedl: "Meghan řekla, že končí se vším dramatem a ve svém životě nemá místo pro odmítavé lidi, stejně tak Harry."

V úterý deník DailyMail dostal informaci, že se královna shodla s vyššími úředníky, že Harry s Meghan už nemohou nadále používat slovo 'královský' pro svou značku, a to i přesto, že oba dva do webových stránek a ochranných známek vložili nemalé peníze.

Neprofitujeme z toho

Tyto novinky se Meghan zrovna nelíbily, jak vysvětlil jeden z jejích blízkých: "Meghan tvrdí, že globální projekty, na kterých pracují, mluví samy za sebe. Vybrali tohle jméno, aby ochránili královské označení, nechtěli z toho nijak profitovat."

Úspěch je nevyhnutelný

"Také nám řekla, že jméno jejich značky bledne v porovnání s tím, jakou nadaci budují a bude mít velmi pozitivní dopad na lidi a životní prostředí. Jejich úspěch je nevyhnutelný, ať už s nebo bez užívání současného jména," dodal přítel Meghan.

"Meghan je toho názoru, že Harry a jejich syn Archie mají královskou krev a nikdo jim to nemůže odepřít. Ona ví, jaké má pohnutky a plány, a to je to hlavní," uvedl zdroj blízký Meghan.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy