Serie A - souhrn 25. kola

21.02.2020, 22:38, aktualizováno 23.02.2020, 19:56
Komentáře a souhrny
Juventus vyhrál na hřišti SPALu a zůstává na čele tabulky o bod před Laziem, které v neděli přestřílelo Janov. AS Řím nechal zapomenout na předchozí nezdary a poradil si s Lecce, naplno bodovala rovněž Neapol. AC Milán neudržel vedení na trávníku Fiorentiny a zůstává těsně za pohárovými příčkami...

AS Řím - US Lecce 4:0

23.02.2020 18:00

Góly: 13. Cengiz Ünder, 37. Henrich Mchitarjan, 69. Edin Džeko, 80. Aleksandar Kolarov

Lecce čtvrtý zářez na pažbě nepřidalo a z Říma jede s prázdnou. Svými góly se o to v dresu lepšícího se AS Řím postarali Ünder, Mchitarjan, Džeko a také Kolarov. Římané zdemolovali svého soka zcela jasně a Lecce po špatném výkonu opět klesá.

Římané se před utkáním stále nacházeli na dně. Ne doslovném, ale v rámci ligy stále předváděli hrůzné výkony, možná nejhorší za dobu amerického vedení. Slavný celek a především bojující trenér Paulo Fonseca ale dál věří, že se mu ještě může podařit zázrak v podobě Ligy mistrů. Na ni po třech porážkách v řadě začalo AS dost ztrácet. Lecce, vyznavač stejných klubových barev, naopak třikrát v řadě vyhrálo a prezentuje se ve velkém laufu.

A domácí se hned od prvních minut pustili do svého soupeře s vervou a vírou, že dneska to za tři body prostě bude. Do vápna před brankáře hostí mířilo množství centrů, které však nacházely převážně obránce Lecce, dnes velmi pozorné a obětavé. První velkou šanci AS vymyslel často neprávem kritizovaný Lorenzo Pellegrini, který nádherným pasem vyslal ke zteči Edina Džeka, jenž ale nedokázal zakončit.

Mnohem lépe se to už povedlo Cengizi Ünderovi. Ten se po delší odmlce dostal do základu a trenéru Fonsecovi se odvděčil dokonale. V rychlém protiútoku se hnali na bránu Vigorita Džeko s Mchitarjanem a zkušený Armén si vybral právě turecké křídlo. Ünder z první zakončil přesně a Římané vedli o jednu branku.

Po pětadvaceti minutách se Cengiz Ünder dostal do skvělé pozice, kterou ještě vyšperkoval nahrávkou na Edina Džeka. Zkušený snajpr sice pálil z první, ale rychlost zaměnil za přesnost, takže míč skončil vysoko nad. Po pádu Manciniho ztratil míč u vlastního vápna Bruno Peres. Balónu se chopil Žan Majer, který však svou šanci nevyužil a mířil jen do obětavého Chrise Smallinga.

Deset minut před koncem první půle už to AS vyšlo. Dlouhý odkop Manciniho se dostal k Edinu Džekovi, který si počkal na náběh spoluhráčů. Zvolil z nich nejrychlejšího, Henrika Mchitarjana. Tomu se povedlo ustrážit balon před dotírajícím protihráčem a našel skulinku mezi nohama brankáře Vigorita! Druhý a uklidňující gól AS byl na světě.

Střídající Kluivert si počkal na náběh Edina Džeka, který sice míč do běhu a následně i do vápna dostal, ale odskočil mu od nohy. V 69. minutě nastala trochu kuriózní situace, když po rychlé kombinaci dostal míč do sítě Džeko. Sudí nejprve gól neuznal pro ofsajd, ale následně po konzultaci s VARem změnil svůj verdikt.

To byl pro Lecce definitivní zlom. A aby toho nebylo málo, tak po tyčce Lecce dal Aleksandar Kolarov čtvrtou branku AS. Naběhl si do vápna a dostal v něm nahrávku od Carlese Péreze, kterou proměnil v poslední gól dnešního duelu krásnou ranou.

Více informací k zápasu

Janov CFC - SS Lazio 2:3

23.02.2020 12:30

Góly: 57. Francesco Cassata, 90. Domenico Criscito (pen.) - 2. Adam Marušić, 51. Ciro Immobile, 71. Danilo Cataldi

Lazio si stále drží úctyhodnou formu a tři body získalo i v Janově. Domácí nesehráli špatnou partii, ale Biancocelesti byli zkrátka efektivnější. Do vedení je poslal už po dvou minutách Marušić a po změně stran zvýšil obvyklý kanonýr Immobile. Janov sice snížil prostřednictvím Cassaty, ale Cataldi opět navýšil a i když Janov podruhé snížil, na body nedosáhl.

Janov se v posledních týdnech hodně zlepšil a výrazně oživil své šance na záchranu, ve 25. kole ho ale čekalo suverénní Lazio. Římský celek potřeboval zareagovat na výhru Juventusu a tak se také stalo.

Do vedení šli hosté už po 120 sekundách, kdy se mezi dva obránce natlačil Marušić a následně překonal brankáře Perina. Laziu rychlá branka pomohla, to sice nikam nespěchalo, ale dál si vytvářelo šance. Po přihrávce Luise Alberta měl na kopačce druhý gól Caicedo, ovšem v tomto případě výborně zasáhl Perin. Grifoni poprvé zahrozili ve 25. minutě, po centru Schöneho orazítkoval tyč Cassata. Janov se postupně přesvědčil, že se s Laziem dá hrát, ovšem podobně jako vstoupil do prvního poločasu, zpackal i začátek toho druhého.

Pět minut po přestávce nejprve pálil do boční sítě Immobile a jen o minutu později se stejný hráč zmocnil balónu znovu a z hranice vápna přesnou střelou k tyči zvýšil na 2:0. Janov se sympaticky ani za tohoto stavu nevzdával a velice brzy snížil na rozdíl jedné branky. Ankersen si všiml neobsazeného Francesca Cassaty, který povedenou ranou z první překonal Strakoshu. Lazio si problémy nedělalo a v 71. minutě si vzalo dvoubrankový náskok zpátky. Danilo Cataldi předvedl, že umí zahrávat volné přímé kopy a na jeho střelu Perin nedokázal nijak zareagovat a pouze se ohlédl. Lazio mělo i další šance definitivně rozhodnout, ale místo pojistky ještě došlo na drama. V nastavení sudí odpískal pokutový kop a Criscito nabídkou nepohrdl. Poté se ještě pár minut hrálo, ale Janov vyrovnat nestihl.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AC Milán 1:1

22.02.2020 20:45

Góly: 85. Erick Pulgar (pen.) - 56. Ante Rebić

Fanoušci Milána spílají sudímu Gianpaolu Calvaresemu, který se výrazně podepsal pod konečnou remízu na půdě Fiorentiny. Čtyřiačtyřicetiletý arbitr nejprve neuznal branku Zlatana Ibrahimoviće a v závěru utkání nařídil velice spornou penaltu ve prospěch Violy, aniž by se přesvědčil u videa. Pulgar posléze pokutový kop proměnil a i v oslabení srovnal na 1:1.

AC Milán v prvním zápase s Fiorentinou prohrál 1:3, takže měl svému soupeři co oplácet. Hosté se v posledních týdnech zlepšili a vyhlásili minimálním cílem Evropskou ligu. Po dnešku se však tyto pozice o něco vzdálily. Fiorentina si zase v minulém kole parádně zastřílela do sítě Sampdorie Janov a chuť měla na Stadio Artemio Franchi i proti Milánu.

I když to v prvním poločase nebyl kdovíjaký fotbal, tak některé momenty stály za to. Po třinácti minutách nebezpečně pálil Milenković a Donnarumma musel vyrážet. Následná dorážka Castrovilliho už se neujala. O dvě minuty později přišla na druhé straně obrovská příležitost, po centru zprava se v žádném případě nejednalo o ofsajd a Ante Rebić v blízkosti hlavičkoval jen do Dragowskiho.

Pět minut po půlhodině přišla krásná branka Zlatana Ibrahimoviće a první výrazně kontroverzní rozhodnutí sudího Calvareseho. Ibrahimovićův gól nebyl uznán kvůli ruce, kterou měl odhalit VAR. Balón Švéd skutečně rukou zasáhl, nicméně sám útočník ji měl velmi těsně u těla. Gól ale neplatil, takže se pokračovalo za nerozhodného stavu. V prvním poločase nakonec žádná branka nepadla a na tu si diváci museli počkat do druhého poločasu.

Krátce po změně stran musel být střídán zraněný brankář Gigi Donnarumma, takže si milánskou premiéru odbyl zkušený Asmir Begović a hned měl co dělat, aby zpacifikoval hlavičku Chiesy. A pak už přišel první gól zápasu, Cáceres zle zpracoval balón na prsa tak, že jej namazal přímo na kopačku Anteho Rebiće a chorvatský snajpr se zase prosadil. Tím se odstartoval řetězec problémů Fiorentiny, uběhlo totiž pár minut a Dalbert škobrtl o Ibrahimoviće a protože byl posledním hráčem, byl domácí hráč vyloučen.

Půl hodiny hrál Milán v početní výhodě, ale se svou dobrou pozicí zle naložil. Nejenže nedal druhý gól, ale vedení nakonec neudržel, byť za velice kontroverzních okolností. Souboj v pokutovém území mezi Cutronem a Romagnolim posoudil Calvarese jako penaltový, což by samo o sobě nebylo tolik zarážející, kdyby pět minut před koncem využil systému VAR. Calverese tak neučinil a Pulgar penaltu proměnil. Při vší milánské smůle si ještě Begović sáhl na balón, ale brance nezabránil.

Vyrovnávací branka AC zcela zaskočila a Fiorentiny bylo najednou plné hřiště a to i v oslabení. V nastavení ještě zazdil tutovku Cáceres a více už se na hrací ploše nestalo.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Juventus FC 1:2

22.02.2020 18:00

Góly: 69. Andrea Petagna (pen.) - 39. Cristiano Ronaldo, 60. Aaron Ramsey

Dle očekávání skončilo sobotní utkání na stadionu Paola Mazzy ve Ferraře. Juventus naplnil roli favorita a po brankách Ronalda a Ramseyho zvítězil 2:1. Stará dáma si tak upevnila vedení na čele tabulky a bude doufat v klopýtnutí svých pronásledovatelů. Hosté se zároveň naladili na utkání Ligy mistrů proti Lyonu. SPAL zůstane i po tomto kole beznadějně poslední.

Když se Juventus naposledy ve Ferraře představil, byla z toho šokující porážka 1:2. Zopakovat něco podobného ale nechtěl a od začátku byl aktivnějším týmem. Ještě se sluší připomenout, že svůj tisící zápas v profesionálním fotbale odehrál Cristiano Ronaldo a patřičně to oslavil gólem.

Brankář Szczęsny byl sice první, kdo musel po střele Petagny zasahovat, ale pak už měl vše v režii Juventus. Ve 4. minutě ještě překazil Ronaldovu radost praporek pomezního a i další dvě velké šance v podání Ramseyho a Cuadrada neskončily gólem. Portugalská hvězda se prosadila ve 39. minutě a měla řekněme snadnou úlohu, protože pas Cuadrada přímo před branku byl milimetrově přesný.

Na začátku druhého poločasu měl Ronaldo další tutovku a jen skvělý zákrok Berishy nohou neznamenal odskočení na rozdíl dvou branek. Na druhé straně nedokázal dobře zakončit Valoti a nakonec přesně po hodině hry Juventus přidal druhý zásah. Dybala prostrčil balón na Aarona Ramseyho, který ho dloubl přes Berishu do branky.

Zdálo se, že Starou dámu nemůže nic vykolejit, přesto se hosté museli strachovat. SPAL totiž vstřelil kontaktní branku, když zákrok Ruganiho na Missirolu posoudil sudí La Penna jako penaltový. Andrea Petagna penaltu suverénně proměnil a pro domácí vykřesal naději. Zpět dvoubrankové vedení mohl dát Juventusu Ronaldo, ale z přímáku trefil jen zeď a o chvíli později z voleje vnější tyčku. Stará dáma se musela o výsledek strachovat až do závěrečného hvizdu. Sudí nastavil ještě dlouhých šest minut, během nich se sice dostal k hlavičce Muhammad Fárias, ale branku přestřelil a to zároveň znamenalo konec nadějí.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Udinese Calcio 1:1

22.02.2020 15:00

Góly: 90+1. Rodrigo Palacio - 33. Stefano Okaka

Remízou 1:1 skončilo sobotní utkání mezi Boloňou a Udinese a z výsledku musí být zklamaní především hosté. Ti až do začátku nastaveného času nad Boloňou vedli, když se už v průběhu prvního poločasu trefil Stefano Okaka, ale na konci je připravil o vítězství Rodrigo Palacio.

Udinese vstoupilo do zápasu aktivně, iniciativa byla jasně na jeho kopačkách a brankář Da Costa musel ve 25. minutě poprvé výrazněji zasahovat. Bylo to varování, kterého domácí strana nedbala a po půlhodině přišel skutečný trest. De Paulův rohový kop se snesl přesně na hlavu Stefana Okaky a Udinese zaslouženě vedlo 1:0. Boloňa se snažila do přestávky odpovědět, zvýšila aktivitu, ale Musso za svá záda nic nepropustil.

Každopádně závěr prvního poločasu už ze strany Boloni snesl přísnější měřítko. Mihajlovićovi svěřenci však na konec půle nenavázali. Udinese se koncentrovalo na defenzivní taktiku a nutno podotknout, že si v ní vedlo dobře. Je potřeba také zmínit, že se ve druhém poločase nehrál zrovna atraktivní fotbal, ale to bylo dáno právě ryze defenzivní taktikou Gottiho svěřenců.

Mnozí fanoušci Udine už se viděli se třemi body v kapse, ale nastavený čas všechno zhatil. Tomiyasu poslal do pokutového území centr, ten mezi dvěma stopery propadl a Rodrigo Palacio se zmocnil balónu a vyrovnal. Argentincova trefa byla zároveň v utkání poslední.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - SSC Neapol 1:2

21.02.2020 20:45

Góly: 26. Jhon Chancellor - 50. Lorenzo Insigne (pen.), 54. Fabián Ruiz

Neapol si nakonec poradila, i když to bylo s odřenýma ušima. Hráči měli dost možná v hlavě střet s Barcelonou, protože jako první se prosadila domácí Brescia. Díky brankám Insigneho s Ruizem ale může nakonec Gattusův celek slavit obrat.

Brescia se stále potácí v problémech spojených se sestupem a dnes chtěla dokázat bezmála zázrak. Oslabený celek toužil ukázat, že si první ligu zaslouží, k čemuž mu měl proti Neapoli pomoci i Zmrhal. Nebyl jediným Čechem v sestavě, protože do obrany se postavil i Matějů. Proti nim stáli hráči jako Demme, Politano, Mertens nebo Ruiz s Manolasem.

Neapol začala zápas aktivně, domácí tým se v prvních pěti minutách prakticky nedostal k míči. Na pravé hranici pokutového území si zpracoval a uvolnil se Fabián Ruiz, jenže jeho rána prosvištěla nad břevnem. Brankář Joronen jinak moc práce neměl a jeho obránci si své povinnosti plnili svědomitě. A navíc ukázali, že jim ani útočení není cizí.

Ve 27. minutě totiž rozjásal domácí tribuny obránce Jhon Chancellor. Na počátku byl centr od Sandra Tonaliho, na nějž si zkušený obránce naběhl. Rohový kop zakončil přesnou a tvrdou hlavičkou, kterou nedal brankáři Ospinovi šanci zasáhnout - 1:0 pro domácí Brescii.

Vstřelená branka samozřejmě Brescii nabudila a domácí se dostávali do dalších šancí. Bjarnason ale mířil mimo a Dimitri Bisoli rovněž neměl správně seřízená mířidla. První půli zakončil svou akcí Mario Balotelli, který si na centr od rohového praporku naskočil velmi dobře, jenže s přesností už to bylo horší.

Druhá polovina utkání začala pro favorita z Neapole mnohem lépe. Ve 48. minutě totiž Aleš Matějů zasáhl míč ve vlastním vápně rukou a sudí po chvíli váhání nařídil pokutový kop. Odpovědnost na sebe vzal kapitán Lorenzo Insigne a zkušeně poslal brankáře na opačnou stranu - 1:1.

Brescia náhle přestala hrát a Neapol kula železo, dokud bylo rozžhavené. Pouhých pět minut po první brance totiž Neapol strhla vedení na svou stranu! Zasloužil se o to Fabián Ruiz, který si zpracoval míč na pravé straně a nádhernou ranou levačkou poslal míč k tyči. Brankář Joronen plachtil zbytečně, na míč dosáhnout nemohl.

Stejný duel dvou protivníků se opakoval o pět minut později, ale tentokrát Joronen dokázala Ruizovu ránu vyrazit na roh. V další šanci se před Joronenem zjevil Dries Mertens, který sice dal gól, ale ten pro ofsajd nemohl být uznán.

Dvacet minut před koncem se po dlouhém míči natahoval Mario Balotelli, který ale balón poslal moc vysoko. Zkušený italský útočník s pověstí problémového hráče mohl způsobit dost problémů Neapoli, jenže v poslední šanci utkání selhal. Deset minut před koncem totiž zakončoval jen těsně nad břevno Ospinovy brány.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC25193348:2460
2.SS Lazio25185258:2359
3.Inter Milán24166249:2254
4.Atalanta Bergamo24136563:3245
5.AS Řím25126747:3242
6.SSC Neapol25106939:3536
7.AC Milán25106927:3236
8.Hellas Verona2498728:2435
9.Parma Calcio24105932:3035
10.Bologna FC2597938:4034
11.Cagliari Calcio2488838:3632
12.US Sassuolo24851138:3929
13.ACF Fiorentina25781032:3629
14.Turín FC24831327:4327
15.Udinese Calcio25761221:3727
16.US Lecce25671232:4925
17.UC Sampdoria24651326:4323
18.Janov CFC25571329:4622
19.Brescia Calcio25441722:4616
20.SPAL 201325431819:4415
Zbývající zápasy
23.02. 15:00Hellas Verona - Cagliari Calcio
23.02. 15:00Turín FC - Parma Calcio
23.02. 15:00Atalanta Bergamo - US Sassuolo
23.02. 20:45Inter Milán - UC Sampdoria

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (90)

Přidat komentář
dave30

Od kdy hraje Matějů stopera? Dnes tedy i s volejbalovou vložkou...

Reagovat
Modi6

Asi mají stopery zraněné???

Reagovat
JeséRodriguez

Škoda tý ruky, jinak to nebylo špatný z jeho strany.

Reagovat
Modi6

Brescia hrála na to, že je předposlední celkem sympaticky. Do poslední chvíle se rvala o remízu. A Zmrhal byl v ofenzívě chvilkami i vidět. Snad se někdy konečně dostane i k nějaké té pořádné střele.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Ahojte je to troška OT ale ak by ste niekto mali záujem o dobru vec a zároveň o vydraženie dresu futbalistu tak na FB : Dražba dresov pre Riška sa od vcera do 28.2.2020 spustila dražba dresov v ktorej sa nachádzajú nasledovné dresy (Giorgio Chiellini, Marek Hamšík, Peter Sagan, Stano lobotka, Martin Dúbravka, Miňo Stoch, David Hancko, Denis Vavro, Nicolas Špalek, László Bénes, MIlan Škriniar, Peter Pekárik, Zberatelský dres Daniela Van Buytena za Bayern Mníchov, Dres Marca Van Bommela za Bayern Mníchov, reprezentačný dres Diega Costu zo zápasu Slovensko-Španielsko z roku 2015, dres Alexa Fujíčeka z Manchesteru United a dalšie dresy príbudájú)

Zbierku organizuje MŠK Žilina na pomoc 2 ročnému Riškovi, ktorý potrebuje na zákrok v USA 2 milióny eur a další milión na starostlivosť spojenú zo zákrokom.

Ak máte záujem o niektorý dres tak si pozrite na facebooku Dražba dresov pre Riška. Pomôžete dobrej veci a podarí sa Vám získať aj cenný suvenír

Pribudol aj dres Sergeja Milinkoviča-Saviča z Lazia

Reagovat
Morgue

Reagovat
cr7sux

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Za me skvele takticky zvládnutý zapas, a zvlast zaver. Nemam, co bych vytknul. Storia di grande amore

Reagovat
10

zmr°° řeznický v čele s tím plešatým tragédem z Interu na lavičce, shnijte v Serii B

Reagovat
Zark

tim antitrenerem si pod sebou sami podrezali vetev

Reagovat
10

měli dohrávat tak v 9...minimálně Strefezza a Valoti to neměli dohrát, hovada řeznický

Reagovat
Trand

Valoti měl jít ven už v 19. minutě za ten zákrok, za který dostal jen žlutou. Se divím, že se to vůbec nezkoumalo.

Reagovat
10

nešla televize

Reagovat
Pinturicchio

Saně na stojnou nohu, na kotník. Jenže italští rozhodčí jsou v tomhle připosraní, málokdy za to střelí červenou zfleku.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Dneska velmi dobrý. Je to sice jen Spal, ale po tom trápení s jinýma malýma týmama je to i tak super.

Od tohodle systému s Dybalou na falešné 9 už Sarri nesmí uhnout, to je to pravé ořechové.

Pochvalu dneska zaslouží všichni, konečně tam bylo nasazení, soustředění, hráči nic nevypouštěli, pressovali, super.

La Penna je arcičurák, nejdřív odpíská neexistující penaltu s nefungujícícm VARem, pak nastaví šest minut, kdy to měly být maximálně tak tři.

SPAL hráli jak prasata, což jim beztak naordinoval ten plešatý, interistický kokot na lavičce.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Recoba Inter
Reagovat
Pinturicchio

https://i.pinimg.com/originals/cf/1b/5c/cf1b5c8df74f9a33341e7f53ecf6fba9.jpg

Máme posledních 3000 pytlíků na zvracení, ... to prostě nemůže stačit.

Reagovat
Recoba Inter

Tam už chybí pouze Matrix.

Reagovat
Pinturicchio

Jj a Vieriho BFF Moratti.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

to je už uzavřená kapitola

Reagovat
PP

Jinak, co Ramsey? Já zrovna zápasy s ním nevidím kruci, tak jestli se chytnul.

Reagovat
Pinturicchio

Dneska dobrý, konecne pusobil jako fotbalista v mezihre, rozjel akci u prvniho gólu přihrávkou na Cuadrada za obranu, druhý gol dal sam.

Reagovat
ED91

Sarri prekopal systém aby to Ramseymu sadlo. A výsledok sa hneď dostavil

Reagovat
Pinturicchio

Nakonec bude z Aarona hrající trenér.

Reagovat
ED91

Reagovat
PP

třeba budete mít kliku a chytnete Ramseyho v základu v tu famozní půlsezonu, co mívá jednou za 3-4 roky. Je to sice vykoupeno zmatkem v záložních řadách, nicméně tu vaši letošní zálohu to moc neohrozí..

Reagovat
Morgue

Teda jako sorry, ale dle mého ten gól Zlatana měl platit.. podle mě zahrál břichem a pokud to zahrál rukou, tak míč díky tomu zásadně směr nezměnil a nevidím důvod gól neuznat.

Reagovat
Morgue

Tenhle zápas je snad koupený...si dělá srandu že za tohle ten mamlas pískne penaltu!! A tentokrát ani VAR neupoužij e...

Reagovat
-Pato-

Tohle je hnus...regulérní gól se neuznává, ale "penalty" se rozdávají asi za všechno... Cutroneho reakce

Reagovat
Kruth

Jak to okamzite ukoncil....

Reagovat
bobis21

Hnus Několikrát se v zápase jde sám podívat na video, ale když udělá chybu kterou rozhodne zápas tak se mu nechce...

Reagovat
FORZAMILAN

Musím se uklidnit, jdu si dát panáka, nebo radši dva

Reagovat
-Pato-

Reagovat
Morgue

Hej tak s timto ať jde do prd..e ten rozhodčí!!! Zápas by s nestraným rozhodčím skončil 2:0. Teď se ovšem dívám na výsledek 1:1...

Reagovat
bobis21

U toho zpracování asi ruka byla, ale penalta čistý nesmysl.

Reagovat
Morgue

Nejsem profi rozhodčí, ale pokud uznám takovou penaltu v takovém čase, tak musím mít 100% jistotu. A rozhodně to následně konzultuju s VAR rozhodčím. Toto je ukradený zápas. Za to by měl jít sedět.. nebo si alespoň 5 zápasů nepísknout..

Reagovat
smazaný uživatel

Sedet a pet zapasu si nepisknout je celkem rozdil

Reagovat
Morgue

Nebuď hnidopich

Reagovat
-Pato-

neznám tedy přesné znění pravidla o ruce, ale dovolím si nesouhlasit.... v tomto případě, se tomu mohl vyhnout jedině tak, že by si tu ruky uřízl.. měl ji u těl, malý pohyb tam byl, ale tohle prostě není ruka..

Reagovat
bobis21

Když z toho dá gól tak se píská jakýkoliv dotyk rukou

Reagovat
-Pato-

kdyby to platilo pokaždé, tak s tím nemám problém, ale bohužel tomu tak není

Reagovat
Pipo123

https://youtu.be/xvwUqmKw8G8 Toto uznal VAR Ako gol, tak potom co je ruka a co nie? :D

Reagovat
10

takovou chybu přece nemůžeš brát jako precedens pro další případy, to by se rovnou mohla hrát házená

Reagovat
Pipo123

Ani neberiem, len Aspon je vidiet jak su slabý v posudzovaní situacii, ale ruky su problem vsade, nie len v Calciu

Reagovat
Kaka14

Treba upraviť článok miesto ... Milán nedokázal udržet vedení ani proti oslabené Fiorentině... Milán nedokázal udržet vedení proti posilnene Fiorentine o rozhodcu

Reagovat
Morgue

Reagovat
adoxx

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Rozhodcovia nas dalej potapajú

Reagovat
10

málo brečíte do médii, podívej se na Comissa po zápase s Juvem, co rozjel za show...od tý doby 3 penalty za 2 zápasy, mj.

Reagovat
LesyJePan

Však to ovplyvnovanie rozhodcov je na calciu najsmutnejsie. Ale hej je to viditelne, aj my sme takto plakali minuly rok po juventuse a proti Laziu nam nasledne odpiskal sracku penaltu. Vobec sa mi to nepaci.

Reagovat
Kaka14

Tak čo neuznal gól Zlatanovi, tak to by sa dalo považovať za chybu, ale že nešiel skontrolovať pri penalte Var, tak to bolo viditeľne zámerne a nemal by si už nikdy zapiska v Sérii A. Hádam má Maldini ešte nejaké slovo a keď nie tak sa obávam že kvôli takýmto zaskodnikom príde talianska liga o a Zlatana a Maldiniho a možno aj dalších ....

Reagovat
10

ten Zlatanův gól neplatil podle těch nových pravidel správně, nemůžeš dát gól při získání výhody hrou rukou, ať už jakýkoliv...hodně diskutabilní pravidlo, ale tak to je

ta penalta byla další z řady alibistických soft penalt, který vidíme každý kolo, v tomhle VAR rozhodně nepomohl

Reagovat
Morgue

VAR nepomůže, když ho nepoužiješ. Celkem zásadní detail.

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
10

pokud nemáš ani základní povědomí o tom, jak VAR funguje, tak je to těžký

Reagovat
Morgue

Nebylo to myšleno konfrontačně. To ien jestli se tě to dotklo. VAR funguje na principu, že u televize v obýváku sedí borec co se na to kouká z rozličných úhlů pohledů a následně upozorní na kontroverzní situaci rozhodčího na place. Každopádně rozhodnutí zda tuto nápovědu rozhodčí využije je na osobním rozhodnutí hlavního sudí.

Reagovat
10

já to taky nemyslel nijak konfrontačně

Calvarese tu penaltu odpískal už během hry, pak mu to rozhodnutí musel VAR rozhodčí potvrdit, v takovým případě není co řešit. Takových penalt, kdy se jde rozhodčí ještě podívat na obrazovku, je menšina.

Reagovat
Morgue

To jsem rád. Fanoušků Juve si vážím

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tohle je vážně hnus

Reagovat
FORZAMILAN

Čtu tady v expreskách, že Zlatan automaticky zůstane, když se kvalifikujeme do LM, což podle mě těžko. A v opačném případě co s ním bude, ví někdo?

Reagovat
-Pato-

kvalifikuje se do LM jinde

Reagovat
FORZAMILAN

nechápu to, jako že odejde?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jakože nezůstane

Reagovat
FORZAMILAN

no ty jsi kurva vtipnej slávisto

Reagovat
Kaka14

Neviem, ale myslím že to bude skôr o tom ci on bude chcieť ostať a navyše majú spoločného agenta s Donarummom, kde tiež sa jedna o zmluve ....

Reagovat
FORZAMILAN

Jasný, on sám asi bez LM nebude chtít zůstat

Reagovat
Nuno čomes

Škoda Genoa. A Lazio pořad vyhrávat nemůže, i když hrajou jednou týdně a bez odložení.

Reagovat
pistacik11

To ani Inter

Reagovat
Liquid

ty odklady zápasy jsou neopodstatněný, 2 úmrtí z 55 tisíc nakažených je hodně slabý promile na to zakazovat zápasy

Reagovat
pistacik11

*2 úmrtia zo 79

Reagovat
Fortex

130*

Reagovat
pistacik11

Vychádzal som z údaju v článku tuná na fóre

Reagovat
Recoba Inter

ty chceš ať se tam všichni nakazí? jsi ty normální?

Reagovat
Fortex

Spíš to udělali proto že za 48 hodin se počet nakažených ztrojnasobil. Co jsem teda četl.

Reagovat
PP

snad tam někdo nedá do placu statistiku počtu úmrtí při dopravních nehodách. Jak projede městem víc než 1.000 aut - odložit zápas..

Reagovat
ttopi

Máš za logiku.

Reagovat
Modi6

Když se neodehraje několik zápasů, tak se zastaví šíření koronaviru??

Nebo bude letošní soutěž předčasně ukončena příští týden???

Nebo je ten koronavirus mnohem horší než si představujeme????

Reagovat
pistacik11

Štatisticky není horší ako chrípka, ale problém je, že sa o ňom nič nevie

Reagovat
FuckT

Ale do prave mozme chodit dpc, a je to zrovna tam, kde su vsetci ludia vacsinou chory hned od rana.

Reagovat
DieryVonry

Nejlepsi trenink nechodit mezi lidi má Ronaldo ten se chová prakticky 15 let jakoby řádil virus, když se vyhýbá pobitu na veřejných místech, ale stejně kam zdrhne? vždyť ani vrtulníkem to není bezpečné jak se ukázalo nedávno

Reagovat
FuckT

Nastastie dpc. Nam tu zomiera planeta a ti buzeranti tam hore sa bavia o tom, ze utecieme na Mars. Respektive, oni utecu na Mars...

Reagovat
Zark

neutečou

Reagovat
FuckT

Aj keby, lepsie tu zdochnut bez nich ako zit tu s nimi, uz to je moc dlho a tym z nas ktorym v dusi zostali nejake pozostatky z bojov proti nespravodlivosti a mucennictva uz toho maju dost... Spiritualni potomkovia mucennikov to precituju, chapes. Mozno je to ale len vyber jednotlivca, jakozto nechcem moc riesit metafyziku, ale stale je to zaujimave, kedze mnohi si ten mod rozmyslania nevyberu, ale podaktori ano. Kazdopadne pamat je slaba a zivot je relativne kratky tak ci tak, mozno aj lepsie zomriet slobodni, silni a cisti ako zit v tomto totalnom shite. Aj tak potom kazdy zahynie o nieco neskor a pravdepodobne si ani nebude toho moc pamatat, a ak aj ano, spomienky nie su prave prezivana skusenost. This shit is harder than my dick. XD

Reagovat
Largo

Po hodně dlouhý době fakt skvělej výkon. Parádní zápas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele