Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

10 děsivých věšteb Baby Vangy pro rok 2020: Lidstvu hrozí veliké nebezpečí

Baba Vanga.
Zdroj: Profimedia
+ Další fotografie
Co se stane?
Baba Vanga je snad nejznámější věštkyně na světě. Její předpovědi se vyplnily už nesčetněkrát a ačkoli zemřela už před více než dvaceti lety, stihla toho vyvěštit dost i pro rok 2020. Některé z hrozeb jsou opravdu děsivé a pokud se vyplní, znamená to pro nás velké nebezpečí.

Kvůli tomu, že Baba Vanga ve dvanácti letech oslepla, otevřelo se jí takzvané třetí oko, kterým začala nahlížet do budoucnosti. Mnozí hovoří o tom, že až 85 procent jejích věšteb včetně černobylské havárie a smrti princezny Diany se vyplnilo. Bulharská věštkyně zemřela před více než dvaceti lety, přesto ale předpověděla několik zásadních věcí pro letošní rok. Co se podle Baby Vangy stane v roce 2020?

Válka chemickými zbraněmi

Podle Baby Vangy je pro letošní rok ohromnou hrozbou válka chemickými zbraněmi. Doufejme, že se v tomto proroctví mýlila, protože by pak lidstvo bylo ve velkém nebezpečí. Chemické zbraně jsou v civilizovaném světě tabu a jejich používání je zakázáno Ženevským protokolem z roku 1925.

Klimatická katastrofa

Nejvíce by se lidé měli obávat klimatických katastrof, jako je například globální oteplování. Ekologové a klimatologové včetně Grety Thunberg na problém už dlouho upozorňují. Děsivé následky oteplování pocítila v loňském roce Austrálie, Sibiř a Amazonie, když je zasáhly nezvladatelné požáry. Lidstvo si hrozbu pomalu začíná uvědomovat, snad se tedy aktuální stav ještě nezhorší.

Povstání sovětů

Vanga předpověděla, že zhruba v první čtvrtině 21. století povstane z popela zaniklý Sovětský svaz. Pozůstatky komunismu jsou sice patrné v mnoha krajích, snad se ale nevrátí v plné síle.

Drak, který ovládne lidstvo

"Silný drak ovládne lidstvo. Tři obři se spojí. Někteří lidé budou mít červené peníze. Vidím čísla 100, 5 a mnoho nul," věštila údajně před desítkami let slepá Vanga. Draka podle všeho představuje Čína a obři jsou Rusko, Indie a opět Čína. 100 čínských juanů (bankovka) má červenou barvu, stejně jako ruská 5000rublovka.

Ekonomická krize v Evropě

Evropskou unii opustila Velká Británie. Je tedy možné, že by odchod Spojeného království měl apokalyptický efekt? Podle Baby Vangy totiž Evropany čekají opravdu těžké časy.

Co dalšího předpověděla Baba Vanga pro rok 2020? Podívejte se do fotogalerie.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy